|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Asja Fendi do wymiany
Hej
![]() A moze cos u mnie? Oprocz tego co w watku, moge jeszcze zaproponowac Annick Goutal L'Eau d' Hadrien lub Rome Biagiotti. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dusia - dostałam dzisiaj próbkę, jak przetestuję, dam Ci znać co z nimi
Silencio - niestety większości Twoich zapachów albo nie znam (Gres, Annick) albo nie lubię (Deep Red, Kobako, Lagerfeld), Romę znam i chcę mieć tylko jako miniaturkę. Zastanowię sie jednak nad Gres, może uda mi sie gdzies przetestować, bo opisy ma ciekawe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obawiam sie, ze Gresa nie znajdziesz nigdzie. Ale probuj, moze jednak. Jesli nie to chetnie Ci podesle probke Cabotine i przy okazji Annick - moze ktorys Ci sie spodoba. Ja Asji tez w sumie nie znam, ale ciekawosc mnie drazy juz od dluzszego czasu ![]() Jakby co Rome moge tez Ci przelac do jakiegos atomizerka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie? Halloween?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
alorah - Halloween to nie mój typ a Azzaro musiałabym przetestować w perfumerii
silencio - strzały w ciemno mają swój urok, ta adrenalina ![]() jednak poczekam jeszcze na inne propozycje, jeśli nic nie wybiorę to może i skuszę się na Gres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie, ze poczekaj! Ja wcale nie jestem zwolenniczka strzalow w ciemno. Dlatego jesli nic innego Cie nie zachwyci to przed wymiana chetnie Ci wysle probki ![]() Aha gwoli scislosci - Gres z mojego watku leci juz do Alorah, wiec za Asje proponuje nowy flakonik Cabotine - pelny 15 ml, w kartoniku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jasne
![]() Jeszcze odkrylam wczoraj u siebie na polce Fendi Fantasia (czerwona). Pochodzi z wymiany na gazetowym straganiku a ja niedawno dostalam z Wloch pelna flaszencje, wiec tej moge sie chyba pozbyc. Zostalo ok 15 - 20 ml z 75 ml. Z naklejki wynika, ze chyba jest/byl to tester, chociaz poprzednia wlascicelka mnie o tym nie informowala. Gdybys chciala to ewentualnie tez moge rozwazyc rozstanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Eh, Fantasii tez nie znam
![]() Czytałam trochę o Cabotine i boje się że jednak by mi się nie spodobało. Możesz porównać do jakiegoś zapachu? Czy to jest może podobne do Duende? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej do Duende to nie sadze, chociaz wachalam tylko w perfumerii, ale jakos mi sie nie kojarzy. Wedlug mojego ostatniego odkrycia najbardziej jest podobna do Tendre Poison Diora. Nawet bylam zdziwiona tym odkryciem, bo do tej pory myslalam, ze jest jedyna w swoim rodzaju... Ponawiam propozycje wyslania probki, bez zobowiazan. Dla mnie to zaden klopot a Ty nie zostaniesz obarczona zapachem, ktorego nie lubisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Sorry, zapomniałam o wątku, miałam ostatnio urwanie głowy i teraz dopiero nadrabiam zaległośći.
Testowałam ostatnio Romę i w sumie chętnie bym widziała u siebie pełniejszą flaszkę, bo jednak coś w sobie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mialam tez jakas mniejsza pojemnosc, ale wlasnie nie jestem pewna czy mam ja nadal, czy juz nie poszla, jak zakupilam 100 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o odlewki to rozumiem Cie, bo ja w zasadzie tez nie lubie. Chcialam Cie skusic tym ladnym flakonikiem z Sephory ;-) Co do mniejszej wersji to nawet nie pamietam co to bylo i ile zostalo. Mialam ja oddac, ale tyle kosmetykow sie u mnie przewija, ze moze sie jeszcze gdzies ostala... Sprawdze i dam znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Chamelieu,
Znalazlam mniejsza - jest jakies 20/25 ml. Niestety pochodzi z wymiany, wiec jest bez kartonika. Ja tez zazwyczaj zachowuje pudeleczka. Moge wyslac w kartoniku z mojej 100 ml, ale to chyba nie o to chodzi? ;-) Usciski! Si |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A propos poprzedniego pytania - gołe czyli bez korków. Brrr, okropnie wygląda taka buteleczka z gołą głową.
Co do Romy - chętnie się wymienie na nią, bez kartonika też może być ![]() Mogłabym dorzucić jakieś próbki czy coś żeby wyrównać pojemności jesli chesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168644
może cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hihi - tez nienawidze buteleczek bez korka. Roma na szczescie korek ma ;-) Wogole ta malutka jest sliczna ![]() ![]() Aha nie musisz mi w zaden sposob nic wyrownywac - przeciez mam jeszcze prawie 100 ml ;-) Buziaki wieczorne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.