|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jestem wkurzona !!!
niemacie pojecia jaka jestem zla.mieszkam w co-opie.pralnie mamy na dole budynku wspolna ze wszystkimi mieszkancami.w piatek zrobilam pranie i jak to zwykle na czas prania i suszenia mykam sobie do mieszkanka.podczas suszenia ktos mi ukradl 2 pary jeansow.jedne z armanii exchange za ponad 100 dolarow a drugie z gapa-moje najukochansze na swiecie.zorientowalam sie dopiero jak chcialam je zalozyc w tym tygodniu.jestem zla,bo niedosc ,ze stracilam spodnie to jeszcze na dodatek teraz za kazdym razem jak bede robila pranie bede musiala warowac w pralni.cale szczescie nie wlozylam do suszarki bluz mojego TZ ,za ktore duzo zaplacilam.ale ja chce moje spodnie
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jestem wkurzona !!!
Nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana. Przykre, że spodnie buchnął pewnie jakiś sąsiad, bo chyba nie można sobie wejść do waszej pralni tak po prostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale chamstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chamstwo i zlodziejstwo
![]() Ja zawsze siedze w pralni gdy robie pranie i suszenie (czytam sobie wtedy ksiazki) bo rozne rzeczy sie zdarzaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
wow jestem w szoku ! nigdy by mi cos takiego do glowy nie przyszlo ! my tez mamy taka wspolna pralnie, i zawsze zostawiam w niej pranie bez opieki, ale igdy mi nic nie zgielo ! ale racja, ze to musi byc ktos z sasiadow, no bo nikt inny nie ma klucza przeciez ! no ale jak to, przeciez potem nie bedzie sasiadka w twoich spodniach smigac, no chyba, ze to na sprzedaz, ale kto w stanach uzywane spodnie drogo sprzeda ?
PARANOJA ! wspolczuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
u nas pralnia nie jest zamykana.ale w lobby mamy security.w moim bloku jest pewnie okolo 200 apartamentow takze szukanie zlodzieja to jak szukanie igly w stogu siana.ale wywiesilam kartke na tablicy ogloszen i napisalam,ze ktokolwiek ukradl te 2 pary spodni zeby sie wstydzil.
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niewyobrazalne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
napisz wielka!!!! kartke - tu mieszkaja zlodzieje- prosze uwazzac i nie zostawiac niczego bez opieki!
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
u nas też jest taka pralnia na dole, ale nigdy nie widziałam, by ktos warował przy pralce, czy suszarce.
Nastawia się pranie, zostawia koszyczek i wychodzi. Wstyd sie przyznać, ale nie raz nastawiłam pranie i wyszłam na cały dzień. Wtedy jeżeli ktoś chciał skorzystać z pralki, czy suszarki wkładał moje rzeczy do zostawionego przeze mnie koszyka i nigdy nic nie zgineło. Myslę, że pisanie kartek na niewiele się zda - musztarda po obiedzie, będziesz musiała albo siedziec przy pralce na dole, albo po porstu kupic pralkę do mieszkania. Bo na zwrot dzinsów nie ma co liczyć :/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu, ale jestes pewna, ze zginely ci w trakcie prania, skoro zauwazylas jakis czas potem. Bo to dziwne troche , zeby ktos z prania wybral sobie 2 pary spodni. Moze gdzies przelozylas w roztargnieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do przekladania czyjegos prania(jak lezy caly dzien w pralce czy suszarce)to tez tak robie ale niegdy bym za zadne skarby niewziela czyjegos ubrania.moje ubrania czasami tez ktos wyciagal z suszarki do koszyka ale zawsze wszystko bylo ok.a ta kartke tylko napisalam zeby ludzie byli bardziej czujni. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.