|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pomóżcie, Wizażanki z Francji!!!
Dziękuję
Edytowane przez Melliana Czas edycji: 2007-05-25 o 13:24 Powód: nieaktualny temat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie, Wizażanki z Francji!!!
Biafine jest na pewno dostepna we Francji. Kosztuje chyba 6€ jesli dobrze pamietam. Nawet mam cala tubke w domu. Niestety wiadomosc Twoja zobaczylam dopiero teraz a jutro z samego wracam do Marysylii i nie bede miala dostepu do netu, zeby moc sie z Toba jakos skontaktowac. A w domu, bede dopiero w nastepny weekend albo na poczatku przyszlego tygodnia.
Jesli nikt do tego czasu sie nie odezwie, to wysle Ci ta masc po powrocie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomóżcie, Wizażanki!!!
Moglabym sie tym zajac, ale dopiero w przyszlym tygodniu - w poniedzialek. Jasne, zakupie, 6E to nie majatek, a moge wyslac z FR, albo z POlski bo przylatuje na weekend na urodziny brata 2-3 luty.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomóżcie, Wizażanki!!!
Kochane,
Udało mi się kupić kilka dosłownie tubek - we Wrocławiu i jedną w Oleśnicy. Farmaceuci twierdzą, że od sierpnia nie ma Biafine w Polsce. Sisteronaise i Jowisiu - wysyłam Wam w prywatnych moje namiary - i... dziękuję!!!! Z całego serca!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.