|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Joanna Argan Oil
Witajcie, widziałam w sklepach nową odżywkę Joanny z olejkiem arganowym i zastanawiam się czy nadaje się ona do mycia włosów w metodzie cg? Zupełnie nie znam się na składach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Joanna Argan Oil
ta ich cała seria "aggan oli" to zawiera tyle olejku co kot napłakał. więcej silikonów i innych świństw. a serum na końcówki wg nie ma olejku arganowego
mój blog o pielęgnacji włosów; http://raspberryandstrawberrybeauty.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kupiłam tą odżywkę parę miesięcy temu. Ne zużyłam całego opakowania. Bardzo mała zawartość arganu. Mogę polecić inną serię arganową, która naprawdę daję ładne efekty już po pierwszym zastosowaniu. A mianowicie: Nashi Argan. Zarówno szampon, odżywka i olejek. Doskonale poprawia kondycje włosów, niestety cena już nie jest taka atrakcyjna.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Myślę że do zmywania np olejków lepiej użyć delikatnego szamponu np alterry a w olejek arganowy lepiej zainwestować, ostatnio widziałam go już za 18 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.