|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam Nuxe, Dove, Ducray - w zamian nowe cienie EL, Stila, Opi i więcej
Witam,
szukam: Dove Body Glow do skóry jasnej Ducray Lactocerat detangling spray Farouk jedwab do włosów Clinique Turnaround Concentrate nie wykluczam też, że skusi mnie L'eau par Kenzo (damskie, rzecz jasna) oraz zielone Les Belles de Ricci. Ewentualnie jakiś świeży zapach, ale nieograny (wiele z świeżaków już mam). W zamian chętnie oddam coś z mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162916 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Nuxe, Dove, Ducray - w zamian nowe cienie EL, Stila, Opi i więcej
a może masz coś, co mnie interesuje:
plasterki FROWNIES SISLEY Sisleya Daily Line Reducer /SERUM lift KANEBO:1.CREAM FINISCH nr.301/102 /2.Wrinkles//3. peeling/ H.RUBINSTEIN: SERIA Sculptor / SERUM, LANCOME: 1[color=red]. tusz L`extreme KERASTASE:1. szampon z cementem4. serum na koncówki stylizacja, szczególnie wosk i krem Nutri-sculpt,lakier do włosów CLINIQUE: 1.]błyszczyk TROPICAL SPARCKLY/ 2.Pore minimizer - peeling /3.Gentle light puder prasowany 02/ 4. odżywka do rzęs/5.róż/ krem pod oczy VICHY:Liposyne, Płyn Micelarny/ żel do mycia twarzy/błyszczyk LRP: 1. żel do mycia twarzy TOLERIANE 2.Płyn Micelarny AVENE płyn micelarny maseczka nawilzająca DIOR SCULPT 10 najchętniej emulsja liftingujaca GIVENCHY puder PRISMA 01, 02 SHISEIDO LINIA PERFORMANCE , podkład Dual Balancing kosmetyki SMASHBOX MATRIX odżywki bez spłuk. do cienkich włosów odżywki do rzęs np. Talik szminki,błyszczyki, róże, kolor: koral lub malina[ wydłużające tusze do rzęs brąz, szare wody termalne płyny micelarne KREMY POD OCZY- wyższa pólka BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. korektor pod oczy jasny wkładki higieniczne płatki kosmetyczne maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.