|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pytanie do architektów/urabistów - Potrzebuje Waszej pomocy!
Pytanie jest banalne, ale odpowiedzi na nie nie mogę nigdzie wyszukać...
Dziwne ale cóż, może któraś z Was zna definicję obiektu przemysłowego? Z góry dziękuję! PS- naprawde jest to ważne - piszę prace o nowej roli obiektów przemyłowych i muszę w niej zamieścić definicję ... mam wszystko prócz definicji ;(
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do architektów/urabistów - Potrzebuje Waszej pomocy!
Cytat:
Hmmm,dziwne. Jak masz już wszystko,skoro nie znasz definicji budynków przemysłowych. Bez tego (chyba) ani rusz,bo nie wiadomo w końcu o jakie obiekty chodzi . ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo o jakie, chyba każdy wie czym jest obiekt przemysłowy, ale kto potrafi zdefiniowac to ? Nie wytlumaczyc wlasnymi slowami, bo to umie chyba kazdy, ale podac encyklopedyczna definicje ...
dziwne tez jest to, ze ludzie zadajac pytania zadko otrzymuja odpowiedz a czesciej pouczenia innych ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A definicji encyklopedycznej najlepiej szukać w bibliotece-encyklopedii tam nie brakuje.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Kiciulka ja studiuję IV rok architektury i jak chcesz to mogę w poniedziałek sprawdzić w swojej bibliotece, daj znać tylko jak jednak znajdziesz, pozdrawiam!
![]() Cytat:
A że definicji nie możesz znaleźć to się nie dziwię, miałam zajęcia również z urbanistyki i często mówiło się czy pisało o jakiś rzeczach, a wcale byśmy nie potrafili podać jej definicji... Nie ma się czemu dziwić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo za zarozumienie
![]() Niestety na jutro to jest... ale dziekuję za pomoc... Ew. nie pogardze, bo na jutro trzeba tylko referat oddac a prezentacja jest za tydzien ![]() Jeszcze raz bardzo dziekuje... A co do encykolpedii... moge sie pochwalic ze jetem posiedaczka trzech roznych wydan Encykopedii powszechnej i w zadnej z nich nie ma tego pojecia ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ok to w poniedziałek sprawdzę
![]() Może coś tam znajdę, ewentualnie w środę będę się widzieć z prof. z urbanistyki i planowania przestrzennego- ona na pewno wie jak to sformułować ![]() A komentarzami w stylu 'sprawdź w encyklopedii' to się nie przejmuj ![]() Zwykła encyklopedia nie ma takich pojęć, więc zanim coś się napisze to wystarczyłoby chociaż sprawdzić ![]() EDIT poniedz. 15.I: Kiciulka- byłam dzisiaj szybciutko dla Ciebie w tej bibliotece i niestety nigdzie nie znalazłam jakiejkolwiek definicji ![]() Nawet babka bibliotekarka mi pomagała ale nic nie było... przykro mi. Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-01-15 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SiSleyS - dziekuje slicznie za pomoc
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.