|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
próba nr 3
Mnie się tak średnio podoba ale zrobiony w około 10 minut na babski wieczorek przy lodach i romansach cynk o tej imprezce dostalam niedawno i przed wyjściem cyknelam kika fot i chyba nareszcie rozgryzlam jak zrobić w miare normalną fotke oka
![]() nie uzywam podkladu przez wakacje tylko trohe korektora i prasowanego pudru - cienie inglot intergra nr 47 - cień Euphora nr 41 - khol ( uwielbiam czarne kreski a pozatym organizatorka kazała zrobić każdej) - tusz masterpiece - pomadka z rimmela 067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: próba nr 3
Szczerze powiedziawszy mi też się średnio podoba. Dodałabym tu coś,a nawet więcej niż coś. Kreska wyciągnieta na zewnatrz.mocniej wytuszowane rzęsy.Dokładniejsze pokrycie czerwonych plamek na czole.Porzadek z brwiami. Dołożyłabym tez brązu w zewnetrzym kąciku oka....no chyba wszystko=i w ten oto sposob powstałby zupełnie inny makijaz
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A mi się podoba. Widzę że zdjęcia wyszły ciepłe, takie złociste i nie wiem czy to dzięki temu cień na powiekach tak ładnie wyszedł, ale nie wnikam. Jeśli makijaz wyglądał jak na zdjęciach to podoba mi się
![]() Fakt, przydałoby się jednak ujednolicić koloryt skóry, zatuszować to i owo ale jest nieźle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
akurat teraz zdjęcia wyszły bez zadnych przekłamań z kolorami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
no no robisz postepy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak, zdecydowanie jest lepiej. Ładnie Ci w tym makijażu i w rozpuszczonych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
makijaż mi się podoba, kolorki są ladne i pasują do Ciebie. ale mam jedna uwagę.
masz lekko opadające kaciki zewn oczu (nie wiem jak to się fachowo nazywa) i przydaloby się, żebyś zastosowala troszkę inną technikę nakladania cienia. taką jak na przyklad tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=krok+po+kroku
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kolorystycznie makijaż jest całkiem niezły, ale technicznie to są niedociągnięcia.
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mozna by poprawic to i owo, ale ogolnie jest ok. bardzo delikatny makijazyk. masz duuuze ladne oczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
mi sie srednio podoba bo nie jest taki wyrazny i sexi jak na wieczor i wygladasz w nim jakos smutnie--za bardzo cielisty cien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Robisz postępy, jest lepiej. Ale nie wiem, czy to zasługa naturalnych kolorów cieni, czy rzeczywiście treningu. Nie mniej jednak czekam na więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
"mi sie srednio podoba bo nie jest taki wyrazny i sexi jak na wieczor i wygladasz w nim jakos smutnie--za bardzo cielisty cien"
hmmmm... nigdy na wieczor z kumelami nie maluje się jak "na wieczór" chyba ze idziemy do klubu ale siedzenie przed telewizorem chyba tego nie wymaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O widzisz i to jest już wielka poprawa, podoba mi się, świetnie
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z uwagą, że powinnaś "podnieśc" opadającą powiekę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Makijaż oka mimo niedociągnięć jest całkiem niezły, natomiast bardziej ujednoliciłabym koloryt buzi, no i wymodelowałabym ją brązerem i dodała róż.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.