|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy pasuje welon
Hej Dziewczyny;
Bardzo prosze o rade. Zamowilam juz sukienke LA Sposa model Sala, (zdjecie zalaczone) i dostalam do niej gratis dlugalachny welon z bardzo delikatnego tiulu tylko nie wiem czy pasuje, mama i siostra namawiaja mnie na welon a ja nie bardzo wiem co zrobic, prosilabym bardzo o opinie. Z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy pasuje welon
Moim zdaniem pasuje (pod warunkiem ze jest w kolorze sukni i nie jest bardzo 'rozlozysty' przy glowie - jakies kokardy, wiazania, tylko delikatnie splywajacy).
Ja szczerze mowiac tez sie zastanawiam czy welon, moze jakis kwiat we wlosach (zywy, taki sam jak w bukiecie) moze nic...? Do Twojej sukni pasowalby rowniez kwiat we wlosach - jest prosta i elegancka. Moze najlepiej bedzie jak go przymierzysz do sukni (moze juz to zrobilas?) i zobacz jak sie z nim czujesz. Wazne jest tez jaka sobie wybierzesz fryzure i czy mozna go bedzie wtedy jakos wpiac we wlosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.