|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
"Zdążyć Przed Panem Bogiem" H.Krall und "Weronika Postanawia Umrzeć" P.Coelho - Pomoc
Hej!
Pilnie potrzębuję zdjęć z jakichkolwiek spektakli/filmów - cokolwiek, książek wymionionych w temacie! ![]() Jeżeli któraś z Was ma może coś, albo wie gdzie szukać - proszę dajcie mi namiary, bo bardzo, bardzo potrzebuję tego. Napiszcie tutaj, albo na mojego maila - tomfelton@op.pl Dzięki z góry : * Całuję i pozdrawiam! : **** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zdążyć Przed Panem Bogiem" H.Krall und "Weronika Postanawia Umrzeć" P.Coelho -
książki w księgarnii lub bibliotece można dostać
![]() choć nie do końca rozumiem, o co Ci chodzi..
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Zdążyć Przed Panem Bogiem" H.Krall und "Weronika Postanawia Umrzeć" P.Coelho -
Chyba napisałam jasno ;], ale postaram się napisać jak najprościej.
Chodzi mi o zdjęcia/filmy czy cokolwiek, co ma związek z tymi książkami. Zdjęcia ze spektakli (bo raczej filmów nie ma) czy coś. Nie wiem jak mam to napisać jeszcze ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz widzę, że chodziło Ci o filmy i spektakle, które są ekranizacją, inscenizacją danych książek.. więc jednak można napisac jaśniej ![]() ale by już nie zaśmiecać tematu - to niestety nie znam nic, co mogłoby Ci pomóc.. ale myślę, że google da sobie radę z inscenizacją. znajdziesz teatry, które sztukę wystawiały, to niekiedy na stronach są tez zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Och, wierz mi, przesiedziałam cały dzień i znalazłam może z kilka zdjęć :|
Tragedia, są sztuki ale nie ma zdjęć. Nawet pisalam do Łodzi, gdzie był wystawiany spektakl w jednej z tamtejszej telewizji, ale niestety nie dysponowali takowymi ;/ Ale dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.