|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję perfum Yves Rocher - Comme une Evidence !
Hej !
Dziewczyny poszukuje perfum Comme une Evidence Yves Rocher, interesuje mnie też zapach Neblina i Neonatura albo Yria ! Piszcie jesli macie i co was ewentualnie w zamian interesuje - ciuszki czy kosmetyki? Postaram sie wkleic dzis wieczorem liste kosmetykow ktore mam na wymiane Buziaki i czekam na odpowiedzi ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję perfum Yves Rocher - Comme une Evidence !
Co proponujesz w zamian z kosmetyków lub perfum.Ciuszki mnie nie interesują.Ewidens mam w linku do wymiany,nebline ewentualnie za inne ciekawe perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podaję jakie kosmetyki posiadam na wymianę - czekam na propozycje :
1. Oriflame - woda różana - perfumowana mgiełka do ciała - prawie cała (psiknieta 5 razy) 2. Woda toaletowa Pur Desir - Kwiat Pomarańczy z 60 ml zostało 30 ml 3. Balsam Avon Senses o zapachu szampańskim (nuty pomarańczy i żurawiny) - nowy, nieużywany 4, Krem do twarzy z miodią indyjską Avon - 50 ml - nowy w kartonowym pudełeczku 5. Rozświetlający puder sypki do twarzy i ciała Avon - kolor Peach doskonały jako róż, ma piękny kolor i jest bardzo wydajny - nowy kartonowe pudełeczko 6. Konturówka do ust z serii YRIA Yves Rocher - nowa, zapakowana w folię kolor Bordeaux - czyli czerwień - wino 7. Peeling do ciała o zapachu perfum Ramyata - Faberlic- nowy, nieużywany - zapach cynamonowo - goździkowy, orientalny, bardzo zmysłowy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z tych kosmetyków i perfum raczej nic nie wybiorę .Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.