|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
volume shocking z allegro;)Kupić???
Dzień doberek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: volume shocking z allegro;)Kupić???
hmmm Agoosia powiem tak
![]() sama mam ostatnio zajawke na tusze z allegro ale kupilabym tylko od osob ktore maja po kilka tysiecy komentarzy ![]() ta pani ma tylko kilkadziesiat wiec wiesz.... po 2 kupilabym tusz w blistrze bo wtedy jest wieksze prawdopodobienstwo oryginalnego tuszu, nieuzywanego itd ale niestety nie moge zagwarantowac czy to jest taki tusz jak w normalnych sklepch jesliz amowisz to daj znac ![]() p.s ja zamowilam z maybelline XXL z biala baza zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ojojj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem aukcja jest podejrzana. Do każdego tuszu dodają jeszcze kolczyki, które też pewnie pare zł kosztują. Więc pewnie tusz z 19/20zł. Połowa to zysk sprzedawcy, więc zostaje mniej niż 10 zł na tusz
![]() Ale to nie znaczy, że wszystkie to podróby. Są aukcje, na których naprawdę można kupić dobry tusz taniej. Myślę, że tak za 26 - 30 zł to już są oryginały. Ja tak kupiłam swój Lash Architect i jest na pewno oryginalny.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej wiesz co sama kupowalam ten tusz i jestem bardzo zadowlolona poczukaj w aukcjach czy nie ma super sprzedawcy ktory ten tusz oferuje wtedy wieksza pewnosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej! ja kupowalam doscy czesto kosmetyki z allegro i powiem Ci tak co do podrob to trudno wychwycic w perfumach...i dlatego perfum juz tam nie kupuje ,chciaz kupilam chanel alluere od znajomego hurtowo za 230 zl(w miescie placilam 450)wiec moze i by sie znalazla na allegro,co do tuszu hm ja kupowalam astro 3d za kolo 25 zl chyba i byl naprawde swietny,mozna trafic na oryginalny kosmetyk ale musisz patrzec na kilka rzeczy jesli jest tani:moze byc sprowadozny z USA (tam kosmetyki sa tansze),moga to byc likwidacji sklepow lub jakies nadwyzki towaru itp-wtedy sprzedaje sie taniej i zysk jest tez dla nich lepszy bo wiecej osob kupi,no i po 3 porownaj srednia cen u kazdego innego sprzedawcy,co do tego tuszu to wydaje mi sie ze tak za 25-30zl juz powinien byc oryginalny ale blizej 30 a nie 20.
pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
aaaj raz kozie śmierć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja volume shocking kupowałam 2 razy- raz za 29 zł , drugi za 30 zł. Oba oryginalne. Jeden od ss drugi od "normalnego" allegrowicza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Niekoniecznie jest to podroba. U mnie w miescie, jest taki jakby bazar, handluje sie tam glownie ciuchami, ale kosmetyki tez są, pewnie u was w miastach tez jest cos takiego. Handlarze to ludzie ze wschodu, Rosja, moze jakas Ukraina, nie wiem dokladnie. Na jednym stoisku wlasnie sprzedaje taki pan wszystkie orginalne kosmetyki, tzn. podklady, tusze do rzęs, zawsze sie tam zaopatrywalam, poniewaz byly nawet tansze o polowe. Produkty byly orginalne, bo nieraz w sklepie tez kupowalam, jak tam zabraklo np. jakiegos odcienia podkladu. Na tych kosmetykach nie ma napisanej po polsku instrukcji uzycia
![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze znalazlam na allegro tanszy ten tusz ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86589211 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
aha no i jeszcze trzeba brac pod uwage ze jesli tusz przyjdzie a nie mialas go wczesniej to wcale nie znaczy ze ejst podrobka tylko Ci poprostu takowy tusz nie odpowiada,dla nie ktorych ten volume shocking jest rewelka a dla innych badziewiem
pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jak dlamnie cena jest podejrzanie mala wiec sama osobiscie bym nie kupila Ja za orginalny tusz na allegro zaplacilam 79 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślisz, że one się malują tym, czym handlują? Pewnie same używają oryginałów, ale interes to interes ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No i właśnie dostałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Agoosia u kogo to kupilas??
pochawl sie ![]() ciesze sie ze trafilas na oryginlany tusz.. 3majs ie cieplutko buzka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Sprzedający ma nick pawel_wp3 ale niestety po 2 dniach używania tego tuszu zaczynam mieć coraz większe wątpliwości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Agoosia mam ten tusz z drogerii wiec na pewno ejst oryginalny i mowie ci ze na poczatku starsznie skleja rzeski, nie mozna sie spieszyc w malowaniu rzes bo inaczej wyjda starszne
![]() dzisiaj dostalam maybelline XXL i powiem ci ze calkiem fajny ![]() troszke malo pogrubione ale slicznie rozdzielone, wydluzone o polowe ![]() ![]() wiec podsumowujac--- im wiecej wprawy bedziesz miala w tym tuszu tym lepiej oczak beda wygladaly :d buzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dziewczyna od której chcesz kupić tusz ma mało głosów, co sprawia że do takiej oferty powinnaś pochodzić z rezerwą. Ale to że ktoś ma mało głosów nie znaczy od razu że sprzedaje buble...Ja gdy nie jetem pewna jakiegoś sprzedawcy wysyłam pare maili do osób które kupiły już coś od takiej osoby z zapytaniem o jakoś towaru, no i wyszło mi to na dobre bo jeszcze sie nie wyłożyłam. Także naprawde polecam ten sposób sprawdzenia rzetelności sprzedawców.
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
http://www.allegro.pl/item155846043_...i_gratis_.html
a co sadzicie o tym? Bo mam chrapke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ja mysle ze te tusze za ok 20 zl sa oryginalne, bo ich produkcja nie kosztuje wiecej niz z 5zl...
a tutaj nie mamy posredników takich jak hurtownia czy sklep wiec cena jest tak mala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.