|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szukam pudru
konczy mi sie puder. szukam nowego. ma być sypki, ew, w kulkach, matujący , ale nie na maskę, lekko rozświetlający. moze niekoniecznie z tych droższych. czy coś mozecie polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
szukam pudru
konczy mi sie puder. szukam nowego. ma być sypki, ew, w kulkach, matujący , ale nie na maskę, lekko rozświetlający. moze niekoniecznie z tych droższych. czy coś mozecie polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: szukam pudru
Ja używam pudru w kuleczkach Avonu i jestem bardzo zadowolona. Nie tworzy na twarzy maski, deliktanie rozświetla i wyrównuje koloryt cery. Opalizujące drobinki dodają bardzo subtelnego blasku.
Ponadto jest bardzo wydajny. Moim zdaniem warto go kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja używam pudru w kuleczkach Avonu i jestem bardzo zadowolona. Nie tworzy na twarzy maski, deliktanie rozświetla i wyrównuje koloryt cery. Opalizujące drobinki dodają bardzo subtelnego blasku.
Ponadto jest bardzo wydajny. Moim zdaniem warto go kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a czy on jest brązujący? ogladałam na str. avonu te kulki, ale one chyba przyciemniają? ja mam jasną cere, nie jestem Włoszką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a czy on jest brązujący? ogladałam na str. avonu te kulki, ale one chyba przyciemniają? ja mam jasną cere, nie jestem Włoszką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Momisz w artykule o slubie jest propozycja pudru w kulkach Avonu i on nie jest brazujacy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Momisz w artykule o slubie jest propozycja pudru w kulkach Avonu i on nie jest brazujacy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tez go uzywam, kosztuje ok 40 zl, bardzo wydajny - wystarcza na rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tez go uzywam, kosztuje ok 40 zl, bardzo wydajny - wystarcza na rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
dobry tez jest w klukach ORIMLAME(sa dwa odcienie) nrozowego akt uzywam,ale tez szukam jakiegos sypkiego
takze czekam na propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dobry tez jest w klukach ORIMLAME(sa dwa odcienie) nrozowego akt uzywam,ale tez szukam jakiegos sypkiego
takze czekam na propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W ofercie znajdują się dwa odcienie, jeden brązujący, a drugi rozświetlający - dla jasnej cery i o nim właśnie napisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
W ofercie znajdują się dwa odcienie, jeden brązujący, a drugi rozświetlający - dla jasnej cery i o nim właśnie napisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zdaje sie ze ten puder avonu juz wycofali. czy jest coś innego do dostania w normalnych sklepach?nie musi być w kulkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
zdaje sie ze ten puder avonu juz wycofali. czy jest coś innego do dostania w normalnych sklepach?nie musi być w kulkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
z pudrow sypkich polecam puder rozswietlajacy Vipery, jestem z niego bardzo zadowolona , ma w sobie drone zlote drobinki, odbija swiatlo , jest wiec takze bardzo dobry w przypadku makijazu wieczorowego, lekko matuje , jest wydajny - radze nakladac szerokim pedzlem , albo puszkiem lekko przyciskajac [img]icons/icon7.gif[/img]kosztuje okolo 30 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
z pudrow sypkich polecam puder rozswietlajacy Vipery, jestem z niego bardzo zadowolona , ma w sobie drone zlote drobinki, odbija swiatlo , jest wiec takze bardzo dobry w przypadku makijazu wieczorowego, lekko matuje , jest wydajny - radze nakladac szerokim pedzlem , albo puszkiem lekko przyciskajac [img]icons/icon7.gif[/img]kosztuje okolo 30 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Z pudrów sypkich bardzo fajny jest Lumenne, z rozświetlających Yvves Rocher, ale ma nieszczelne opakowanie, więc jeśli często wyjeżdżasz, może się zastanów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja mam puder sypki Oriflame i jestem bardzo zadowolona, super matuje, rozswietla, a po calym dniu buzia sie nie blyszczy i tak- to samo po imprezie. I bardzo wydajny. A kosztuje 33 zl. super !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
kochana polecam ci puder w perełkach z avon'u lekko bronzujący doskonale rozswietla twarz nie pozostawia'maski"
spróbuj bo warto zyczenia noworoczne szymek momisz napisał(a): >z tych droższych. czy coś mozecie polecić? momisz napisał(a): > konczy mi sie puder. szukam nowego. ma być sypki, ew, w kulkach, matujący , ale nie na maskę, lekko rozświetlający. moze niekoniecznie z tyc konczy mi sie puder. szukam nowego. ma być sypki, ew, w kulkach, matujący , ale nie na maskę, lekko rozświetlający. moze niekoniecznie h droższych. czy coś mozecie polecić? momisz napisał(a): > konczy mi sie puder. szukam nowego. ma być sypki, ew, w kulkach, matujący , ale nie na maskę, lekko rozświetlający. moze niekoniecznie z tych droższych. czy coś mozecie polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.