|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilka propozycji a szukam tylko jednego...
mam na wymiane podkład Daxa odcień słoneczny beż
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A ja mam bazę pod makijaż Dax Cashmere. Ale nie wiem ile zostało. W każdym razie jest bardzo bardzo wydajna. Interesował by mnie Femme, ale musiałabyś coś dobrać. Zajżyj do mojego wątku jest super balsam do ust Vichy, tylko 2 razy użyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() Interesuje mnie Clinique High Impact O6 Beach Bronze. Jeśli jest go dużo, to może dobierzemy coś spoza mojego wątku Lub ekscentryczna czerwien lancome`a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
anetak - czy ten słoneczny beż jest raczej ciemny , bo ja próbowałam naturalny beż 02 i obawiam sie że słoneczny to może być ciemniejszy.
a co chciałabyś ew. w zamian. alorah - dzięki ale nie wymienię Femme na bazę a nic innego mi sie nie przyda, dzięki. poziomko - b.chętna bym była na wymianę, tylko czy ten piaskowy beż jest raczej jasny? cienie to są 2g. w kasetce szufladce, ubytek naprawdę znikomy, kolory to jasny ,ciepły beż i brąz-ciemnozłotawy z drobinkami a szminka jest minimalnie wypróbowana ale ja w ogóle nieszminkowa jestem a kolor jest piękny ale odważny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest świeży i jest go dużo. Napisz, co byś jeszcze chciała za taką wymiankę. Nie wiem, czy znajdziesz coś w moim wątku, bo jeśli nie, to napisz, czego szukasz, a ja napiszę Ci czy coś takiego mam poza wątkiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
poziomko - jeżeli jeszcze coś miałabym wybierać to tylko błyszczyk max factor a wtedy mogłabym dorzucić taki mały róż clinique ,też 2g. kolor totally tawny albo jeszcz jakąś szminkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
poziomko - ja tych rzeczy nie używam a podkładu Daxa pożądam niezwykle, dlatego dla mnie ta wymiana jest satysfakcjonująca całkowicie.
jeszcze tylko podkreślam,że i szminki i cienie to są te "gifty" z zestawów dodawanych przy zakupach, czyli szminki mają czarne plastikowe oprawki ale są pełnowymiarowe.to tak dla porządku. jeśli jesteś gotowa na wymianę to wymieńmy się adresami . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Ragutko, mam jakieś pół opakowania bazy Daxa i raczej jej używać nie będę (a wydajna jest okrutnie
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Margot, jeśli byłabyś chętna to baza za tusz bourjois od razu i b. chętnie wymieniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam, znalazłam już to czego szukałam , ale gdyby komus coś z pozostałych rzeczy sie przydało to proszę próbować.
mam jeszcze dwie szminki : Lancome Le Rouge Absolu kolor Beige Cashmere (piękny ,naturalny bez z lekkim połyskiem) Clinique Color Surge kolor Pure Posh (ciemny beż ze złotawym połyskiem) dwa róże w miniwersjach GWP Clinique kolory : cupcake (naturalny ,ciemnobeżowy z delikatnym połyskiem) i kolor totally tawny (matowy beżoróż) jeszcze minipaletka Lancome Color Focus ![]() (dwa matowe jasny róż i ecru i dwa z połyskiem beż i lekkośliwkowy) jeszcze taki śmieszny gadżet Clinique Glow Crazy Poweder highlighter kolor gold dust 03 (2g) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciółka KWC
|
To może ja jeszcze spróbuje ładnie poprosić o tusz L'oreal
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O, b.przepraszam że wcześniej nie odp. ale jednak nic mi sie nie przyda ,dzięki wielkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj, zainteresowała mnie tylko miniaturka voile d' ambre ale nie za tusz, niestety.
może coś jeszcze cię zainteresuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tusze,cienie,szminki,perf umy - proszę wybierać !
Witam, a oto co mam na wymianę:
1.Tusz double Extension carbon black L'oreal - nowiutki, w zwstawie z płynem do demakijażu oczu , też L'oreal. 2. Tusz Astor Air Max brown - używany ale max. 10 razy 3. Cienie Lancome'a Color Focus dwa minizestawy :Peep/Spontaneous i Peep/Daylight/Sparlkle/Snap 4.Szminki Lancome'a ;Rouge Absolu Creme kolor Mauvette, Rouge Absolu kolor Beige Cashmere i Rouge Sensation kolor Coquette Clinique Colour Surge kolor Pure Posh - mnimalnie testowane 5.Róże Clinique w wrrsji mini kolory : Totally Tawny i Cupcake 6.Glow Crazy Poweder/highlighter Clinique kolor 03 Gold Dust 7.Zestaw czterech pędzelków w etui Lancome'a 8. Balasam Garnier z syropem klonowym ,czerwony- nowy Perfumy: Rochas Femme 50 ml ,kartonik Emotion Pierre Cardin ,tester ok .połowa z 75 ml Hugo Woman ok .10 ml z 75. Męska woda Donald Trump The Fragrance 50ml folia .Mam jeszcze podkład True Match L'Oreal ale zaliczył podłoge w łazience i but jest sklejona taśmą gdyby ktoś chciał przetestować to przeleje go do plastikowej but po mini Bi-Facilu do demak. oczu a kolor to Beige Rose. A szukam: POwitanie z Afryka Bielendy jakieś perfumy za perfumy kremy kwasowe błyszczyk Silk Gloss |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tusze,cienie,szminki,perf umy - proszę wybierać !
hej hej,
zajrzyj do mnie- interesują mnie cienie lancome te podwójne, za to chętnie oddam kilka rzeczy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167678 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
TWARZ:
-Loreal infallible podkład kolor sun beige, 16godzinna trwałość (30ml raz użyty) -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i czerwono różowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -5th Avenue klasyczny kwiatowy zapach (2/3 z 30ml) bez zakrętki -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -Perceive również świeży (brak daty ważności, prawie połowa z 50ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) Mnie interesowały by: Tusz double Extension carbon black L'oreal - nowiutki, w zwstawie z płynem do demakijażu oczu , też L'oreal. Cienie Lancome'a h Glow Crazy Poweder/highlighter Clinique kolor 03 Gold Dust Hugo Woman ok .10 ml z 75. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
1.Tusz double Extension carbon black L'oreal - nowiutki, w zwstawie z płynem do demakijażu oczu , też L'oreal.
2. Tusz Astor Air Max brown - używany ale max. 10 razy znajdziesz cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.