![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Albumik Minody - scrapbooking
To ja też się pochwale moim albumem ...
![]() Wszystko się zaczęło od kupienia tradycyjnego albumu na zdjęcia....... heh Oceniajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Albumik Minody - scrapbooking
Bardzo, bardzo fajny, sama próbowałam zrobić taki album, ale szybko mi się to znudziło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-08-12 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podoba scrapbooking, ale znając mój zapał i zdolności - ni by z tego nie wyszło.
Tobie wychodzi świetnie. Podoba mi się ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jest super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mnie też się podoba albumik
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi sie podoba, szczególnie pierwsza strona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Thaitii do tego nie potrzebny jest talent.... Wystarczą zdjęcia, papiery, różne przedmioty, i trochę chęci
![]() Cola i takasobie... dziękuje za miłe słówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Minodko wróciłaś
![]() ![]() Albumik super ![]() ja już album mam, materiały troszke też, tylko czekam na fotki ![]() już mi się po nocach śni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jednak ktoś tesknił buuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() No własnie i ja czekam na fotki, bo stwierdziłam ze wywoływac chłam tylko po to żeby album zapełnić, to bez sensu hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() No ja absolutnie nie mam doświadczenia w scrapbookingu.... raz mi coś odwaliło i staram sie jakoś to ulepszac, tylko nikt mnie nie poprawia ani nic, a w sumie spodziewałam sie jakichś porad itp........ Jesli chodzi o materiały, to kombinuje z papierami, bo zazwyczaj urzywam tych do pakowania prezentów i pietrza mi sie rulony ledwo zuzytych papierów, nie wiem co z tym zrobić...... myślałam zeby sie z kimś powymieniac, tylko nikt nie potrzebuje z moich znajomych , bo nie scrapuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
pewnie, że tęskniłam
![]() jak zrobie...to pokaze kurcze są małe komplikacje...ale jak nie TŻ to zostanie dla mnie pamiątka zawsze jest, chociażby po to żeby powspominać i popłakać... cóż.. ![]() a tak na prawde ![]()
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
heloł kope lat Minodko
![]() ![]() album jest boski ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Minodko właśnie chciałam się zapyta kiedy bedą kolejne strony albumu
![]() No i tu mamy problem, ja też nie chce innego TŻta, tylko czy on nie chce innej TŻtki? zobaczymy jak to będzie ... a tymczasem życze miłego pobytu w Krakowie ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dubelek
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
bardz fajny albumik. i sliczna dziewczyna z Ciebie, Minodo
![]() ![]() a teraz moze ktos mi wyjasni dokaldnie co to jest ten scrapbooking?? po prostu pzdabianie zdjec w albumie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak narazie to jest wszystko ok..... I album tworze bez względu na wszystko:P I oby juz były te cholerne fotki:P heheeh...... miałam gdzies jeszcze jakies 2 strony albumu, tylko nie wiem gdzie, moze znajde:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
No jeszcze 2 stronki...... te zapodziane:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
lilithin- tak scrapbooking to ozdbianie zdjęć ze skrawków
![]() http://www.cafeart.pl/content/view/139/226/ tu masz więcej ![]() Minodko napisałaś, że czekałaś na wskazówki i nagany [a przynajmniej coś w tym stylu ![]() ![]() no dobra, żeby nie byo tak słodko masz tutaj : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1155733679 mogłaś się postarać staranniej zaaplikować to takie ładne w około białego, nie wiem jak się nazywa ale uwielbiam to [przy czymkolwiek, ślicznie wygląda ![]() to tyle, super fotki i albumik, dzisiaj byłam w mieście i się rozglądałam za papierami itp już nie moge się doczekać zakupów ![]() oh
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O rany, taka ze mnie gapa, ze nie zauwazyłam Twojego postu Lilithin...:ściana: No scrapbooking to jest taki sposób przedstawiania fotografii a jaki to chyba zalezy indywidualnie od każdego:p bo nie ma jakichs regół co do scrapowania........ jedno jest pewne przydają sie do tego rózne skrawki papieru , zdjęcia i reszta według uznania.......... heh i nie mów że jestem śliczna ![]() hehe Dziękuje za miłe słówka , a w Krakowie na pewno będzie super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Słońce, z tym białym to wiem ze mi nie wyszło, tylko żadnym klejem nie mogłam tego przykleić, ciągle się odkleja i wogóle ... ale własnie tak samo mi sie to podoba.,... kupiłam to w pasmanterii to jest taka gumka jak do majtek tylko że z falbanką:P bueheheh i kosztowało to około 3 zł za metr...
buehehe Jak juz będziesz miała papiery i wogóle, to sie możemy powymieniac listownie, bo ja mam już kilka i leza mi prawie nie ruszone ......... a wiadomoże nie bede wykorzystywac ich kilka razy....... :P Ale to jeśli będziesz chciała:P ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bede chciała ostatnio wypatrzyłam w Nanu-Nana [nie wiem czy u Ciebie też jest ten sklep
![]() ![]() jest śliczny, dam fotki jak kupie ![]() no i poszukam w pasmanterii tego ładnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zajrzyjcie na strone www.decu.pl/, tam napewno znajdziecie cudne papiery, sa troche drogie ale naprawde warto, ja juz skorzystalam i zakupilam kilka. Nie trzeba od razu calej kartki wykorzystywac, mozna z niej powklejac na kartke albumu, polecam nie tylko papier do scrapbookingu ale rowniez do decupage, ktory uzywam do scrapbookingu, gdyz np jeden ppaier zawiera mnostwo motywow morskich ktore mozna wykorzystac do wielu kartek w albumie.Pozdrawiam i zycze milych zakupow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Marcioszek dzięki, a pisałam w innym temacie, czy mogże pokazałabyś swoj albumik
![]() http://decu.pl/sklep/index.php?cPath=85_83 Minodko zobacz, te są śliczne, tylko straaaasznie drogie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
kurcze Minodko zobacz co znalazłam !
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111711 fajne do albumiku ![]()
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jutro odbiore zdjęcia od fotografa i moze coś po scrapuje...... wiele nie mam tych fot ale reszta u kumpeli na aparacie, także będa w swoim czasie, tylko z tego wszystkiego to ja nie mam nic poza fotkami, bede musiała powaznie poszukać czegoś co mnie zainteresuje buehehehe :P Wsystko co tu pokazujecie jest super, tylko że ciągle kasy brakuje hehehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.