![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Zaczynamy jedenastą część słynnego wątku pierścionkowego, o którym już kążą legendy
![]() Wymarzony pierścionek - cz. X Zapraszam do rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
:d
ale ze mnie burak ![]() ![]()
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam... Ciekawe w której części tego wątku wyjdę za mąż
![]()
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wow
![]() ![]() A więc Ines ja jestem Łódź/ Warszawa, a on Wrocław. Kawał drogi ![]() A w ogóle wiadomość z ostatniej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie zaimponowało mi, że na jedno moje skinienie on chce jechać taki kawał, wydzwania do kierowniczki, odwołuje pracę... To miłe ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
melodio, spotkaj się i zobacz, może niepotrzebnie się uprzedzasz... co prawda faceci dojrzewają później, ale wyjątki się zdarzają, zresztą 21 lat to już nie taki dzieciak...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, poczekaj na spotkanie i dopiero wtedy ocenisz sytuację i jego dojrzałość. Super, że to jednak jutro! Uważaj na siebie, a my tutaj będziemy bardzo mocno trzymać kciuki
![]()
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Podobał mi się ten Batman, w znaczeniu film, bo Batman sam w sobie taki sobie. Joker już był lepszy
![]()
#10 |
Zadomowienie
|
Melodio, idź i baw się dobrze - a chłopakowi daj szansę ;-) Mój TŻ obecnie też ma 21lat i uwierz mi, że tak odpowiedzialnego i dojrzałego mężczyzny to ja w życiu nie poznałam. A do tego jest zabawny i ma w sobie dużo ze wspaniałej duszy dziecka. Wiek nie ma żadnego znaczenia.
#11 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej części
![]() Ines, też oglądałam Mam talent i czekałam na mojego znajomego..ale nie w tym odcinku, więc będę oglądać znowu ![]() Melodio, nie przekreślaj go. spotkaj się i zobaczysz. a gdzie się spotkacie jak Ty z warszawy a on z wałbrzycha?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
To jeszcze ja na chwilkę
![]() ![]() ![]() Na nowego Batmana jutro mamy iśc do kina z K. ![]() Pollynemo mam nadzieję, że K. okaże się taki jak twój TŻ. Ja zawsze mam jakieś przeczucia, a tu sama nie wiem. Czasem mi się wydaje, że na pewno zaiskrzy, a za moment "eeee na pewno nic z tego nie będzie". Musze iść na żywioł i wyluzować sie jakoś ![]() Et-ko ja pochodzę z okolic Łodzi, a studiuję w Warszawie, a on mieszka pod Walbrzychem, pracuje w Walbrzychu, a studiuje we Wrocławiu ![]() ![]() Musze się nie nastawiać. Jak wyjdzie to wyjdzie ehhh...
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjaciel skoczył do mnie do pracy i dał mi 20 niebieskich róż wywołując sporą sensację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A ja zaczynam panikować... K. miał mnie budzić, a nie daje znaku... Albo nie słyszy telefonu w pociągu, albo zaspał, abo nie wiem co
![]() No i super... Zaspał! To ja już nie wiem ![]() ![]() Koleżanka mi mówi, żeby z niego zejść, bo on pracuje codziennie na nocki i mogło mu się zdarzyć, a mama mówi, żebym odpuściła ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-09-14 o 07:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Cześć ;-)
Dać mu szansę ![]() Trzymam mocno za Was kciuki ![]()
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części _ Melodio udanej randki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Melodio, ojtam..mój TŻ też kiedyś miał przyjechać do warszawy o 10..a zaspał i przyjechał o 16
![]() też pracował na nocki. jechał prawie z tego samego miejsca, co Twój - tylko on jechał do wawy ![]() daj mu szansę ![]()
#19 |
Zadomowienie
|
Hey
Melodio ja tez poznalam swojego Tz jak mial 21 a ja 23 ![]() I bardzo mu zalezalo zeby sie spotkac ![]() ![]() ![]() I tez wlasnie najbardziej spodobalo mi sie jego poczucie humoru, ze wesoly usmiechniety a jednoczesnie dojrzaly ![]() Teraz jeszcze bardziej wydoroslal przy mnie ![]() ![]() Takze Melodia nie ma co gdybac, pojdziesz zobaczysz i sama bedziesz wiedziala czy chcesz sie spotykac czy nie.. Warto dac losowi szanse :d Zwlaszcza ze widac ze chlopakowi zalezy Lemoos jak tam miesiac miodowy??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nam się kończył tydzień miodowy- moja mame wysłalismy w podróż poslubna i było cudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowej częśc
![]() Melodio nie przekreslaj go ![]() ![]() Wkleiłaś tu wczoraj linka z fajną piosenką, teraz słucham jej non stop ![]() ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Otoz male sprostowanie bo przez bol glowy
![]() ![]() Lemoorko czyli mieliscie caly domek dla siebie a mame wyslalisci w podroz poslubna? Hah ha suuuper ![]() Najwazniejsze ze byliscie sami :p Edit: Ja planuje zabrac Tz w jakis dzien do SPA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Melodio, spooookooojnie, nie panikuj... nic nie rób, tylko spokojnie poczekaj na niego. I koniecznie potem napisz co i jak!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść!
![]() Widzę, że kolejna część została oficjalnie otwarta ![]() I tak mam niezły refleks ![]() Wróciłam dziś z wieczorku panieńskiego kumpeli o 5 ![]() ![]() ![]() Pojechałyśmy do Tokarni w Tychach, pobawiłyśmy się nieźle. Była mała afera, jeden koleś nieco potarmosił moją kumpelę (cóż, była ciut agresywna, ale koleś był pijany i dziwny). Poszłyśmy na nigo "naskarżyć", po czym został kulturalnie wyproszony z imprezy ![]() ![]() ![]() Bardzo lubię ten klub (a jestem wybredna), ale wiadomo, że od czasu do czasu natknąć się można na jakichś dziwnych ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ten nasz watek peeedz jak szalony
![]() ![]() Melodia nie panikuj!!!!!!! Kazdemu moze sie zdarzyc zaspac.. Chlopak zmeczony non stop praca to przysnelo sie biedakowi a to ze mimo iz zaspal nie odpuszcza sobie tylko chce przyjechac oznacza ze mu zalezy!!!!!!!! ![]() Nie wkladaj sobie dziwnych faz do glowki i nie gdybaj tylko ciesz sie ze spotkania ![]() ![]() Asiuk, dobrze ze sie fajnie bawilas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Miesiąc do ślubu, a ja mam skórę w strasznym stanie. Mam przesuszone placki na twarzy, jakieś zrogowacenia/grudy, a na brodzie - nieco zaognione zaskórniki
![]() Muszę odstawić to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4880 (wiem, że moja skóra już nie jest taka młoda ![]() i to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24935 (mam też wersję nawilżającą i jest raczej ok, ten krem kupiłam, bo latem przeważnie nieco mi się skóra przetłuszcza). Dziś będziemy z TŻ oglądać filmy (od wczoraj mamy HBO ![]() ![]() Miłego popołudnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zresztą jestem maksymalnie podejrzana, jeśli chodzi o 'miłości' internetowe. Tyle przygłupów na tym świecie... i nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Na przykład ja spokojnie mogłabym być jakimś niewyżytym facetem, dodatkowo mój login idealnie pasuje do tej teorii spisku... Ech. Miałam też kolegę w pracy, ktróry pół dnia potrafił spędzić na czacie... Boże jaki z niego bajerant był. Aż mnie na wymioty ciągnęło, że dziewczyny potrafią połknąć takie ściemy. Dla mnie czatowanie z obcymi, w stylu: "poklikash? a jak wyglądasz/jakiej muzyki słuchasz" to jakaś pomyłka.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Cześć w nowej części wątku
![]() Melodio, nie schizuj ![]() ![]() Dziewczyny, kupiłam te buty, o których pisałam ostatnio... i perfumy sobie kupiłam... ehhhh ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-09-14 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Pokażesz buty
![]() A jakie perfumy ![]() Fajnie że zaszalałaś ![]()
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Perfumy Elizabeth Arden ardenbeauty ![]() EDIT: Znalazłam buty na necie ![]() Pokazuję więc ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-09-14 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.