|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam: Paul Sagane, Iwostin, Klorane, kremu na noc, mleczko Garnier, słodkich
Szukasz moze czegoś konkretnego?
![]() Możesz poszukac czegos w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168096 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam: Paul Sagane, Iwostin, Klorane, kremu na noc, mleczko Garnier, słodkich
zainteresowało mnie serum Garnier, i podkład Yria.
Jezeli jesteś zainteresowana, to mam jeszcze podkład nr 62 Bourjois En Toute Legerte, to najjaśniejszy odcień i Translucide Loreala nr 15 Chair, jasny beż. Oba wypróbowane max 5 razy a mi podklad starcza na pół roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oki, to ja ci daje
- Garnier Fructis, Intense Anti-Frizz [Force Lissante Anti-Frisottis] (Kuracja - serum wygładzające) (ze 150ml zostało ok80%) - Yves Rocher Yria teint frais spf15 (kolor: clair) (powinno być ok95% z 50ml) przepięknie pachnie, kolorek idealny do jasnej karnacji. Świetnie wyrównuje koloryt. A ty mi Translucide Loreala nr 15 Chair, jasny beż wypróbowane max 5 Iwostin na noc jesli ci pasuje to wyslij adres na pw a ja tobie wysle swoj |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Własnie szukałam na google i KWC ale nie było
![]() widocznie to była jakaś limitowana seria, znalazłam tylko po francusku, tylko opakowanie jest inne na tej www http://www.ciao.fr/Yves_Rocher_Yria_...aminee__257141 Ładnie pachnie i rozswietla, wyrownuje kolory skóry, nawilza, sprawia ze nie jest "ziemista" własciwie pozbywam sie go, w sumie nie wiem czemu, ale jakos mialam taki czas ze kupowalam mnostwo kremow tonujacych lub podkladow ktore tylko wyrownuja koloryt, a nie maskuja przebarwienia. No i dlatego sie go pozbywam, bo znalazlam inny podklad tonujacy, a decydował tutaj głównie kolor, ktory bylby dla mnie odpowiedni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.