|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
witam!bardzo chcialabym cos w sobie zmienic ! i zalezy mi na tym zeby ta zmiana byla udana więc prosze o porade...
przedstawiam swój opis: kolor opalenizny- ciepły brąz ( od razu opalam sie na braz nie na czerwono) Kolor oczu- ciemny niebieski z odrobina szarego Piegi- kilka ciemnych brazowych na nosie Cera- lekko brazowawy odcien Włosy- naturalne- sredni braz teraz- ciemny braz, falowane Oprawa oczu- dość ciemna Usta- ciemniejsze rozowawe na codzien praktycznie sie nie maluje bo przyznam szczerze ze nie bardzo potrafie i nie mam pomyslu na moj makijaz ( maluje tylko rzesy czarnym tuszem i delikatnie kosci policzkowe dosc ciemnym rozem) jestem bardzo drobna osoba i mam mala buzie dlatego mam problem w jaki sposob powinam układać wlosy ( chcialabym zeby byly dlugie nie czuje sie dobrze w krotkich) nie wiem czy powinnam nosci rozpuszczone czy zwiazane, grzywke czy moze wlosy do gory. Kolejny moj problem to kolor wlosow przyznam ze troszke mi sie juz znudzily te ciemne wlosy i chcialabym miec troszeczke jasniejsze moze jakies delikatne jasniejsze pasemka...wydaje mi sie ze jestem typem zimy. prosilabym jeszcze o jedna porade w jaki sposob powinnam sie ubierac zebym wydawala sie wyzsza bo mam zaledwie 156 cm i w jakich kolorach byloby mi najladniej ( najbardziej lubie konkretne kolory :czarny, czerwony, turkusowy, biały) bardzo prosze o porade !!! Ps. zalaczam jeszcze 2 zdjecia i jeszcze jedno gdzie lepiej widac kolor moich oczu Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-01-29 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
ojejku Paula jaka Ty jestes ładna
![]() ![]() I pamietaj, ze male jest piekne ![]() jest wątek poświecony niziutkim i drobniutkim osoba, może znajdziesz w nim cos co Cie zainteresuje pozdrawiam ![]() nie udalo mi sie linka wkleić, wiec podaje nazwe " maleństwa- łączmy się" Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-01-29 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ooo super dziekuje Ci bardzo za watek napewno jutro zajze jak ja bym chciala dostac w spadku od kogos te 10 cm nie masz pojecia no ale dobrze ze jestem kobitka to zawsze to inaczej
![]() a i musze cos koniecznie wykabinowac z wloskami bo neiw iem czy ta grzywka dobrze wyglada cos mi sie nie chce ukladac i nie wiem czy powinnam prostowac wloski czy mie falowane ![]() Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-01-29 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bardzo prosze o metamorfoze!
Tez napisze że jesteś bardzo ładna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wow, jesteś śliczna
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja tez mysle, ze zadna zmiana nie jest Ci potrzebna - jestes piekna, taka jaka jestes teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja równiez jak moje poprzedmiczki nie uważam , że jakaś zmianam ci potrzebna
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dziekuje Wam bardzo az sie zaczerwienialam od tych waszych komplementów! ale tak jak Magda napisala kobieta zmienna jest i zawsze jej sie cos nie podoba cos chce w sobie zmienic
![]() ![]() a o mysliie o tym kolorku ? bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy bylo by mi w nim dobrze? Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-01-29 o 01:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Masz dokladnie tyle wzrostu co Kate Bush,a dla mnie to wokalistka wszechczasow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hm... na tych fotkach ta aktorka ma pasemka i końcówki przyciemniane ?
podoba mi się też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zgdza sie tak mi sie przynajmniej wydaje tez mi sie bardzo podoba ten kolorek i wlasnie sie zastanawiam czy byloby mi w nim dobrze czy raczej zrezygnowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jak zobaczyłam Cie w calej okazalosci na 2 zdjeciu to stwierdzilam, ze musze sie podzielic moimi wrazeniami. A mianowicie istna polska Eva Longoria z Ciebie!!!
![]() Dokladnie ten typ urody, nawet figura i wzrost podobne! Uwazam ze bez problemu mozesz inspirowac sie jej wygladem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
właśnie sprawdzialam w necie fajnie sie ubiera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hmm... Powiem tak jesli zdecydujesz sie na grzywke to tylko taka jak mialas, czyli na ukos i przedzialek z boku, ale z tego co zauwazylam masz ladne czolo wiec moglabys zapuscic grzywke i wlosy. Przy dluzszych wlosach widzialabym Cie w takiej fryzurce jak Eva:puszyste włoski i koncowki podkrecone w rozne strony. Albo dla odminy wyprostowane prostownica, gladkie i blyszczace. Pasemka moga byc tylko blagam nie zaden blond! Cos nadal w ocieniach dosc ciemnych na zasadzie odrobine jasniejszych refleksow we wloskach-jakis brazik.Pozdrawiam i powodzenia w metamorfozie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
niewiele zmian Ci potrzeba, ale mysle, że jaśniejsze pasemka/refleksy odświeżylyby fryzurkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() a co do tych falowanych koncowek to w sumie naturalnie mi sie tak ukladaja wiec lepiej dla mnie nie bede muiala siedziec z prostowanica |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Śliczna z Ciebie dziewczyna i też uważam, że żadnych zmian Ci nie potrzeba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
chyba masz racje przestane prostowac wlosy niech sobie beda falowane
![]() ![]() co o tym myslicie lepiej jakas zmiana czy pozostawic tak jak bylo? Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-01-29 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.