|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
pochwalic musze :)
Dziewczyny za ostatnie zgloszenia do KW, wszystkie zaopatrzone w zdjecia, az milo zatwierdzac [img]icons/icon7.gif[/img] :
- Twiggy - Sistar [img]icons/icon14.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: pochwalic musze :)
A propos zdjęć [img]icons/icon7.gif[/img] Znalazłam zdjęcie korektora Art Deco Camouflage i bardzo proszę o dołączenie go do produktu! A dlatego proszę tak bardzo, że kiedyś przesłałam zdjęcie peelingu cukrowego do ciała YR, ale niestety, w KW się nie znalazło [img]icons/icon9.gif[/img] Może korektor ma większe szanse [img]icons/icon12.gif[/img] ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
dopiero teraz przeczytalam [img]icons/icon12.gif[/img] dzieki
wrzucilam gdzies tutaj kilkanascie zdjec brakujacych kosmetykow, prosze o dolaczanie ich w KW, bedzie mi milo zobaczyc efekt swojej pracy [img]icons/icon12.gif[/img] Tymczasem skanuje i/lub wyszukuje nowe, niedlugo wrzuce nastepna porcje [img]icons/icon7.gif[/img] Sistar the skanerka [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
och [img]icons/1roza.gif[/img] jak miło, że ktoś docenia moje starania [img]icons/icon10.gif[/img]
dzięki [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.