|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZEKOLADKA długie- raz proste raz kręcone- co z grzywką? Zdjęcia. Potrzebuję RADY! :)
Hej.
Mam włosy dlugie (10 cm do krzyża mi brakuje, tylko przodem troche cieniowane, z tyłu cięte w trójkąt) , czekoladowe (naturalny kolor) , na jednej fotce naturalny skręt Czasem prostuje, czasem nakładam tylko wosk na kręcone. Nie wiem jak obciąć je z przodu by wyglądały fajnie i przy prostych i przy kręconych? Co radzicie? Fotka w prostych jest taka hehe.. no-przeważnie czeszę się przy prostych z przedziałkiem na bok ![]() Doradcie mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZEKOLADKA długie- raz proste raz kręcone- co z grzywką? Zdjęcia. Potrzebuję RA
Ja bym na Twoim miejscu zrobila niesymetryczna, cieniowana, skosna grzywke
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZEKOLADKA długie- raz proste raz kręcone- co z grzywką? Zdjęcia. Potrzebuję RA
Mnie się zdecydowanie bardziej podobasz w kręconych. Na tym pierwszym zdjęciu masz przedziałek pośrodku i wtedy rzeczywiście czegoś Ci na czole brakuje
![]() Swoją drogą, masz piękne długie włosy ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
grzywka koniecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja też bym byla za niesymetryczna, cieniowana, skosna grzywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
śliczne włosy masz.. jak dla mnie to skosna grzyweczka ale cieta tylko u dobrego fryzjera, ktory poradzi sobie z kreconymi wlosami zebys w obu wersjach wygladala dobrze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Sliczne wlosy masz ,najbardziej podobasz mi sie w kreconych.Zrob grzywke skosna,nie za gesta.I mozesz lekko wycieniowac
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 12:23 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wow. dzieki dziewczyny za rady... cos bede musiala wykombinowac..... chyba predzej jednak zdecyduje sie na skosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.