|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
PYTANIA DO FILMU ' SKAZANY NA BLUESA' wazne;]
hey mam ogromna prosbę, poniewaz czytałam wiele recenzji ale nie ma w nim zawartych odpowiedzi na pytania , na które muszę uzyskać odpowiedz.. w Szkole oglądałam tylko pół godziny ten film więc nie zbyt wiele o nim wiem .. napewno ktos z tutaj przesiadujących oglądał..proszę wiec o pomoc!!
![]() 1.jakimi pragnieniami zyje głowny bohater filmu , zanim popada w niewolę narkotykow? 2. film przeplatany jest obrazami dziecinstwa glownego bohatera i jego przyjaciela.Dlaczego? 3. kto i w jakich okolicznosciach wprowadził Ryska w swiat narkotykow? 4.wskaz na destrukcyjne(niszczące;]) aspekty zniewolenia narkomanią Ryśka. Jak przebiegał ten proces. 5.Malzonce Ryska- Małgosi nie mozna zarzucac braku wiernosci w malzenstwie oraz wytrwalosci.Wskaz na sceny filmowe(2) potwierdzające taką postawę małzonki 6.na czym polegał dramat spotkania Ryska z dilerem narkotykow na dworcu kolejowym? 7. jakie spustoszenie sprawiły narkotyki w relacji Ryska do dzieci, szczegolnie do syna.Jak na tym tle rysuje się relacja Ryska z wlasnym ojcem? 8.czy w filmie prezentowane są 'szanse' dane ze strony najblizszych Ryśkowi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PYTANIA DO FILMU ' SKAZANY NA BLUESA' wazne;]
Cytat:
![]() Przykro mi, ale nie odrabiamy ich na forum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.