|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() dowcipy :)
Wchodzimy do nowej klasy pomalowanej na różowo. Gdy się uciszyliśmy, jeden z kolegów wyrywa się:
- co chciałeś? - zapytał nauczyciel - dlaczego ta sala jest tak pedalsko pomalowana? - żebyś się w niej lepiej czuł! Teleekspres zamierza następną walke Gołoty transmitować na żywo - by prowadzący miał czas zaczerpnąć oddech. Są dwa okopy: niemiecki i polski. I tak walczą ze sobą, strzelają się ale jak na razie żadna ze stron nikogo nie trafiła. Aż wreszcie jeden z polaków powiedział: - Te jakie jest najpopularniejsze imię niemieckie? - Hmmmm... Może Hans? - O! Dobre! Krzykniemy Hans, i może jakiś jeleń się wychyli to go zastrzelimy. No i wołają: - Hans! - Ja!? - Szwab się wychylił... ***! Dostał kulkę. - Hans! - Ja!? - ***! Następny... - Hans! - Ja!? - ***! I tak ich powybijali, zostało tylko kilku... Siedzą te szwaby i myślą: - Może my też tak zrobimy? - Ja! Jakie jest popularne imię polskie? - Może Zdzichu? - Ja gut! I ryczą: - Żdżychu! - (cisza) - Żdżychu!! - (cisza) - Zdżychu!!! - Zdzicha nie ma jest na wakacjach... To ty Hans? - Ja! - ***! - Dlaczego Hitler popełnił samobójstwo? - Bo przyszedł mu rachunek za gaz! Pewien gość miał dziewczynę, która miała na imię Wendy. Żeby jej było miło, to wytatulował sobie jej imię na penisie. Gdy był on w stanie spoczynku, to było widać tylko WY, a jak w stanie wzwodu, to całe imię. Pewnego razu ten gość pojechał na wakacje na Jamajkę i gdy spacerował po plaży, zachciało mu się sikać i poszedł do toi toia, który stał na plaży. W jego kabinie była dziura i mógł sobie popatrzeć do sąsiedniej, w której stał Murzyn. Co dziwne, miał on wytatułowane na członku WY. Facet się zaciekawił i pyta się kolegi : - Przepraszam, czy pańska dziewczyna też ma na imię Wendy? - Nie, nie ma. Ja mam wytatułowane na członku WELCOME TO JAMAJCA! HAVE A NICE DAY! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dowcipy :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
o nie!!! rewelacyjny ten ostatni dowcip!
Chociaż ten "w okopie" też jest fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
WELCOME TO JAMAJCA! HAVE A NICE DAY
![]() ![]() Podoba mi sie tez ten dowcip "w okopie" ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Super
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
"WELCOME TO JAMAJCA! HAVE A NICE DAY!" i "Zdzichu" the best
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Welcome To Jamajca. Have A Nice DAy! Super! Zresaztą reszta też
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
fajnie ze wam sie spodobaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]()
no to ja też dorzucę, troche brzdkich słoowek, ale co poczac, a kawał jest faajny
Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciągle jestem wkur***iona, wszystko i wszyscy mnie wkur***ają, a najbardziej > >>> > wku*ia mnie to, że wszystko mnie wkur*ia, proszę mi pomóc > >>> > - Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. > >>> > spacery > >> w > >>> > lesie, parku, > >>> > wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie - kontakt z przyrodą > >>> > bardzo > >>> > pomaga > >>> > - E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkur***ają, bo drą ryje, w > trawie > >>> > pełno > >>> > robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie nie, nie, > przyroda > >>> > mnie wkur***ia! > >>> > - To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z > >>> > aromaterapią, > >>> > przy > >>> > nastrojowej muzyce? > >>> > - E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkur***ia, > bo > >>> > szczypie w oczy, muzyka > >>> > mnie wkur***a, każda muzyka mnie wkur***a, ta nastrojowa najbardziej > >>> > mnie > >>> > wkur***a, a te olejki > >>> > zapachowe, to dopiero w*******jące, kleją się, lepią, plamią, nie, > nie > >>> > olejki najbardziej mnie > >>> > w*******ją! > >>> > - No dobrze, to może sex? Jak wygląda Pani życie seksualne? > >>> > - Sex !? A co to takiego? > >>> > - Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokażę, proszę za > >>> > parawan. > >>> > Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, > >>> > spódnica, > >>> > kitel, bluzka, > >>> > biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i > wzdychania, > >>> > wreszcie słychać głos kobiety: > >>> > - Panie Doktorze, proszę się zdecydować: wkłada Pan czy wyciąga! Bo > >>> > zaczyna > >>> > mnie to wkur***ać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hrabia pojechal w zimie na polowanie. Wraca, a tu przed dworem wielki
napis: WITAJ HRABIO, wysikany w sniegu. H:Janie, dziekuje za powitanie. J:Prosze bardzo. H:...Hm,Janie, ty nie umiesz przeciez pisac! J:Pioro hrabina trzymala. Hrabia ma jechac na wojne. H:Janie,masz tu klucz do pasa cnoty hrabiny. Pilnuj klucza i hrabiny! J ![]() Hrabia pojechal. Po dziesieciu minutach dogania go Jan. J:Hrabio, nie pasuje! Hrabia z Janem pojechali na polowanie. Po drodze na rozgrzewke wypili strzemiennego. Widza jelenia. Hrabia wypalil i nie trafil. No to wypili jeszcze raz. Znow widza jelenia. Hrabia znow wypalil i nie trafil. Znowu wypili. Jada dalej i widza jelenia. J:Hrabio, moze teraz ja sprobuje? H ![]() Jan strzelil i jelen padl. H:Jak to zrobiles? J:Trzeba celowac w srodek stada. Dwaj Polacy pojechali do Zurichu i chcieli zabalowac w burdelach. Ale chcieli wydac sie swiatowymi i na wszystkie propozycje burdel-mamy odpowiadali: -Znamy,to stare (itp.) W koncu troche bardzo zdenerwowana zaprowadzila ich na strych, gdzie z brudnej poscieli podnosi sie bezzebna, bez jednego oka starucha -Seks ze starszymi osobami? - Stare... -A w oczodol probowaliscie, chlopcy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
O hrabim i Janie znam jeszcze dwa
![]() H: Janie proszę szklanke wody... J: Tak panie! Jan przynosi hrabiemu szklankę wody, po chwili jednak, hrabia wzywa go ponownie: - Janie, proszę szklankę wody... - Tak panie! Po chwili znów ta sama sytuacja, w końcu po którejś z kolei szklance wody Jan nie wytrzymał - Może przynieść hrabiemu cały dzbanek? H: Janie! Nie czas na żarty, biblioteka płonie! H: Janie! J: Tak panie? H: Czy spłuczka ma dwa końce? J: Nie, panie... H: To posprzątaj, proszę, pod zegarem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() The best
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hrabia i Jan rulez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nic nie pobije JAMAJKI
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
większość rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.