|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dziewczyny moze mi doradzicie.... POMOCY!!
jestem dopiero poczatkujaca wizazanka
![]() ![]() ..mianowicie chodzi o to ze tyle sie teraz pojawilo tej fajnej bizuterii ![]() ![]() domyslam sie ze kupujac wisiorek dajmy na to disney couture za troche ponad 100 pln on wcale nie jest ze zlota hehe ![]() co robic zeby te wisiorki , bransoletki nie czarnialy? ![]() wpakowalam sie juz tak z bizuteria od rocawear troche mi zblakly zapiecia i sam wisior zal mi bo niemalo kosztowalo i sciagane ze stanow da sie tego uniknac? jakos czyscic? bede bardzo wdzieczna za odzew z waszej strony ! pozdrawiam drunktinkerbell ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: dziewczyny moze mi doradzicie.... POMOCY!!
Ja niestety nie umiem Ci pomóc, ale mam pytanie - gdzie można kupić tą biżuterię disney couture ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
moderatorka też wizażanka
|
Nie wiem czy Ci to pomoże. Zauważyłam, że sztuczna biżu (nie ze szlachetnych metali) dłużej utrzymuje się w dobrej kondycji jak się ją przechowuje w woreczkach strunowych. Tak też robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
biżuterie disney couture mozna czasem lapnac na allegro, bardziej dostepna jest jednak na ebay'u
![]() Edytowane przez drunktinkerbell Czas edycji: 2009-08-20 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
proponuję pastą do zębów. ja tak zawsze czyszczę i skutkuje
![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pasta do zębów to się chyba sprawdza przy wyrobach ze srebra, o ile się nie mylę?;> a z tego co zrozumiałam to koleżance nie chodzi o prawdziwe srebro
![]() mi się wydaje, że najważniejszy jest sposób przechowywania tych ozdóbek, a jeśli chodzi o ich konserwację to szczerze nie mam pojęcia Edytowane przez syleczka Czas edycji: 2009-08-20 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli jednak od noszenia coś zaśniedziało polecam do czyszczenia płyn Argentum- w różnych wersjach. Ma co prawda okropny zapach ale czyści niemalże magicznie ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no tak, ale to chyba nie jest plyn do sztucznej bizuterii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.