|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny moze mi doradzicie.... POMOCY!!
jestem dopiero poczatkujaca wizazanka
wiec nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam swoj watek... ..mianowicie chodzi o to ze tyle sie teraz pojawilo tej fajnej bizuterii chociazby guess'a , betsey johnson , disney couture etc. ![]() domyslam sie ze kupujac wisiorek dajmy na to disney couture za troche ponad 100 pln on wcale nie jest ze zlota hehe tylko jasne ze pozlacany ... ?? co robic zeby te wisiorki , bransoletki nie czarnialy? wpakowalam sie juz tak z bizuteria od rocawear troche mi zblakly zapiecia i sam wisior zal mi bo niemalo kosztowalo i sciagane ze stanow da sie tego uniknac? jakos czyscic? bede bardzo wdzieczna za odzew z waszej strony ! pozdrawiam drunktinkerbell
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: dziewczyny moze mi doradzicie.... POMOCY!!
Ja niestety nie umiem Ci pomóc, ale mam pytanie - gdzie można kupić tą biżuterię disney couture ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Nie wiem czy Ci to pomoże. Zauważyłam, że sztuczna biżu (nie ze szlachetnych metali) dłużej utrzymuje się w dobrej kondycji jak się ją przechowuje w woreczkach strunowych. Tak też robię
Nie czernieje tak szybko. No i unikam kontaktu biżuterii z wodą.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
biżuterie disney couture mozna czasem lapnac na allegro, bardziej dostepna jest jednak na ebay'u
Edytowane przez drunktinkerbell Czas edycji: 2009-08-20 o 09:32 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
proponuję pastą do zębów. ja tak zawsze czyszczę i skutkuje
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
pasta do zębów to się chyba sprawdza przy wyrobach ze srebra, o ile się nie mylę?;> a z tego co zrozumiałam to koleżance nie chodzi o prawdziwe srebro
![]() mi się wydaje, że najważniejszy jest sposób przechowywania tych ozdóbek, a jeśli chodzi o ich konserwację to szczerze nie mam pojęcia Edytowane przez syleczka Czas edycji: 2009-08-20 o 17:06 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli jednak od noszenia coś zaśniedziało polecam do czyszczenia płyn Argentum- w różnych wersjach. Ma co prawda okropny zapach ale czyści niemalże magicznie
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
no tak, ale to chyba nie jest plyn do sztucznej bizuterii?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

wiec nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam swoj watek...
chociazby guess'a , betsey johnson , disney couture etc. 
tylko jasne ze pozlacany ... ??

Nie czernieje tak szybko. No i unikam kontaktu biżuterii z wodą.