![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Odnaleźć Dziecko w sobie!
Czyli wymianka prezentowa dla tych, które odnajdują dziecko w sobie.
MIESZANA!!! Byłby ktoś chętny - na pewno! Czasu będzie nawet sporo! Koordynację wezmę na siebie! Oto regulamin 1. Wymiana jest dobrowolona i każdego obowiązują w niej takie same zasady. 2. Wymiana dotyczy osób będących czynnymi członkami forum, a zwłaszcza podforum : zrób to sama 3. Aby wziąć w niej udział należy mieć nienaganną opinię na forum, staż min od stycznia 2010 roku, min 100 postów oraz DZIAŁAJĄCE miejsce gdzie można by zobaczyć prace (blo, strona, wątek na wizażu - w wypadku 2 pierwszych poproszę linka do tego miejsca na wiadomość prywatną, lub umieszczenie ich w swoim podpisie) - ma to na celu dokładne unaocznienie, jaki ty twórczości dana wizazanka uskutecznia 4. Kwota do jakiej ma zostać wykonana praca będzie ustalona wspólnie, jednak nie zawsze przekłada się ona do zużycia materiałów (przykład: prace wirewrapping, plecionki, decu). Ja proponuję kwotę 30pln bez przesyłki. 5. Każdy prezent ma zostać zapakowany bezpiecznie i antypocztowo. Z oznaczeniem na kopercie! Żeby od razu było wiadomo co jest w środku. 6. Dane osobowe, preferencje oraz inne informacje będą znane tylko mnie i osobie, która daną wizazankę wylosuje. 7. Osoby zgłaszające chęć wzięcia udziału zostaną wpisane na listę dopiero po tym, jak otrzymam na PW dane do wysyłki i preferencje. a) preferencje, czyli: kolorystyka, ew materiały ( określcie się w każdej możliwej dziedzinie - biżu/decu/scrap etc...) 8. Zgłoszenia i ew. rezygnacje (naturalnie dobrze by było, gdyby ich nie było, ale życie to życie.. ) będę przyjmować do 23.04.2010 do 16:00 (piątek i ani minuty dłużej) i najpóźniej w poniedziałek 26.04.2010 roześlę adresy biorącym udział 9. wysyłka prezentów do 21 maja 2010. TEMATU NIE BĘDZIE. Ale jest dodatkowy haczyk: do prezencika należy dołożyć własnoręcznie wykonaną np mini maskotkę (choćby z muliny motek z oczkami) lub cukieraski własnoprodukcyjne czy coś w ten deseń - ważne, żeby nie było kupione a zrobione! Przebieg zabawy: a) zgłaszacie się w komentarzach jednocześnie wysyłając odpowiednie informacje do mnie na PW. b) po zamknięciu listy (23-04-2010) ja mam weekend na losowanie, pod czujnym okiem komisji złożonej z mojego TŻ, i bandy rybek w akwarium, możliwe, że nawet mała retrieverka Missi się przyłączy. c) rozsyłam Wam na PW (26-04-2010) dane wylosowanej dla Was wizazanki- adresatki d) macie czas do 21 maja, żeby wykonać, zapakować i wysłać prezencik dla swojej Kobiety e) natychmiast po nadaniu paczuszki/listu poleconego/kuriera skanujecie/fotografujecie dowód nadania i wysyłacie do organizatorki na PW - lub e-mail, który podam w info z danymi osoby do obdarowania e) Paczki otworzymy jak dotrą i pokażemy wszystkim jakie to cuda dosłałyśmy jako niespodzianki na kopercie proszę naskrobać cukiereczka Wygląd zgłoszenia: Nick Imię i Nazwisko Ulica Miasto, kod pocztowy preferencje: biżu: czyli co to ma być (kolczyk, bransoletka etc), w jakich kolorach, materiały jakie się lubi bądź nie, obwód nadgarstka... itp., lub cokolwiek, możliwe wykluczenia - np świecznikom nie decu: np skrzyneczki, rameczki, cokolwiek. możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie scrap: np notesiki, karteczki, albumiki, przepiśniki, cokolwiek, możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie dziergałki: np robótki na drutach, szydełkowanie, wyszywanie, frywolitki... możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie malunki/rysunki: czyli malowane/rysowane na szkle, porcelanie, drewnie, płótnie, papierze... możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie Proszę nie podawać np "Lubię bogate bransoletki, obwód 20 cm, a z kamieni to rubiny"... Dziewczyny, wiecie, bez abstrakcji Chyba że te rubiny to z plastiku mogą być :P albo - kocham skrzynki, najlepiej pięcio poziomowe albo - notesy w każdej ilości, najchętniej w miedzianej oprawie 1.dopisanie nicka do listy oznacza, że PW z odpowiednimi informacjami doszło 2. nick w kolorze oznacza, że wizazanka wpisała się w wątek z preferencjami (w miarę możliwości będę podawać na której stronie i nr posta) 3.dopisanie do nicka: MAM oznacza, że dostałam potwierdzenie otrzymania wyników losowania - na wątku bądź w PW 4. WYSZŁO przy nicku oznacza, że dostałam potwierdzenie nadania - to będę wstawiać z różną regularnością czasem od razu, czasem po dniu... żeby było trudniej 5.DOSZŁO przy nicku oznacza, że paczuszka dotarła 6. ZDJĄTKA- że zdjątka zostały wstawione 7. podkreślenie nicka oznacza, że autorka potwierdziła domysły obdarowanej - podkreślany będzie nick autorki dodatkowo dla potrzeb produkujących biżuteryjek dodaję oznaczenia Ag - jeśli biżu ma być srebrna i Cu - że może być miedziana, ale srebra nie wyklucza - dla tych, które brały udział w wymiance DnioKobietowej i Chaosie Wielkanocnym przepiszę oznaczenia. WĄTEK PREFERENCYJNY <- klik LISTA BIORĄCYCH UDZIAŁ: 1. Killa Ree - (str.6, post 173) Ag ZDJĄTKA ![]() 2. Dagus_gd - (str.6, post 159) Ag ZDJĄTKA (316) 3. ak-pinki - (str.7, post 187) Cu ZDJĄTKA (387) 4. mala2806 - (str.7, post 202)Ag ZDJĄTKA (415) 5. Letike - (str.7, post 203) Ag ZDJĄTKA (364) 6. nirshya.dwbh - (str.1, post 17) Ag ZDJĄTKA (423) 7. kocuria - (str.7, post 181) Cu ZDJĄTKA(350, 349) 8. magdaka13 Cu ZDJĄTKA (306) 9. kofeinaa (str.7; post 204) Ag ZDJĄTKA (326) 10. agave - (str.7, post 198) Ag ZDJĄTKA (358) 11. ula1409 - (str.6; post 166) Ag dostała 12. Sol89 - (str.7; post 206) Ag ZDJĄTKA (338) 13. angellek89 - (str.7, post 201)Ag ZDJĄTKA (385) 14. karolinqa23 (str.7, post 182) Ag ZDJĄTKA (288) 15. Vestis (str.8; post 213) Ag ZDJĄTKA (275) 16. poice (str.8; post 212) Ag ZDJĄTKA (262) 17. bognakw - (str.6; post 168) Ag ZDJĄTKA (302) 18. gwiazdeczka_211 - (str.2; post 55) Ag ZDJĄTKA (418) 19. frufelek - (str.7, post 200) Ag ZDJĄTKA (239) 20. asieńczyk - (str.5, post 147) Ag ZDJĄTKA (269) 21. konza - (str.7, post 209) Ag ZDJĄTKA (460) 22. klejnotki - (str.7, post 190)Cu ZDJĄTKA (471) 23. Magdzia0108 - (str.7, post 210) Ag MAM 24. Rossali - (str.7, post 191)Ag ZDJĄTKA (452) 25. Whitecoffe - (str.7; post 199)Ag ZDJĄTKA (273) 26.GLINKA121 - (str.1; post 13) Ag ZDJĄTKA (360) 27. nutka27 - (str.8; post 211) AgZDJĄTKA (295) 28. Naila Ag ZDJĄTKA (225) Lista zamknięta, jest nas 28!
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-06-22 o 11:09 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odnaleźć Dziecko w sobie!
Witam kochana!
Jak zwykle pierwsza ![]() a podpowiedź, jak coś sklecić jest w pierwszym poście ![]()
![]() |
#4 |
CraftMod
|
ja też chętnie dołączę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Killa te wymianki są jak nałóg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
anetko - wpisana
![]() nirshya.dwbh - witam, czekam na PW ze zgłoszeniem i preferencjami + ew namiary na posta w wątku preferencyjnym ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Motyla noga, a ja ani piec, ani szyć nie potrafię... Hmmm o róże mogę zrobić z liści
![]() ![]() To się zapisuję, a preferki prześlę ciut później bo nie uczasowiona dziś jestem. A taki mały PS, muszę wziąć udział w tej wymiance ponieważ mówią na mnie Dzieć, Dzieciak, Maleństwo ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
To ja oczywiście też się piszę i już szukam stron, jak się robi maskotki
![]() Co, jak co ale tego jeszcze nie robiłam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Killa, a czy mnie jeszcze chcesz?? Bo troszke ostatnio nawaliłam, co??
![]() ![]() ![]() A wogóle, to mamy tutaj moderatorkę z ogólnego ("zrób to sama"), więc może jednak byśmy się przeniosły?? ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
się wyślę za moment
![]() chcę numer 7, mogę? ![]() edit - moment, przecież ty już masz moje dane od bóg wie jak dawna ![]() ![]() to mogę być siódma? ![]() Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-04-06 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz - wpis na listę po tym, jak otrzymam PW - z danymi i prefkami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() niezły pomysł ![]() ![]() ![]() nirshya.dwbh - prosimy ![]() Cytat:
![]() ![]() aha i czekam, wiesz na co... pisałaś, pisałaś i zdechło... bo nie wiem, jakie preferki ;P - wiesz o czym piszę ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-04-06 o 13:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Killa no to padłam na przedbiegach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ravenko - nie opowiadaj... kulkę włóczki z oczkami to na pewno zamotasz...
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zgłaszam się!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja się tak zastanawiam... chciałabym, ale to już by była moja 3 wymianka pod rząd i jak tak dalej pójdzie to żadnej nie przepuszczę
![]() Ale maskotki zrobić nie umiem... chyba, że jakąś figureczkę z modeliny albo ciasteczka upiec... ![]() Poza tym moja mama to krytykuje. Ostatnio wysyłałam prezent dla Frania w ramach chaosu wielkanocnego i się mama pyta: "po co ty to robisz? jakbyś te kolczyki sprzedała, przynajmniej byś miała pieniądze". Ja jej mówię, że mam za to inny prezent - pięknego futrzastego króliczka (naprawdę szalałam z radości, jak go wypakowałam), a ona: "ale to ci niepotrzebne, przecież nie planowałaś maskotki kupować" ![]() Ja wiem, dorosła jestem, mamie nic do tego, ale i tak stresują mnie takie sytuacje. Dziewczyny, może mnie podniesiecie na duchu i zachęcicie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
kochanie - uno, matki marudzą. możesz uwierzyć osobie, która wyprowadziła się z domu dokładnie z powodu takich zachowań swojej skądinąd kochanej rodzicielki.
duo, czy mi się wydaje, czy masz 21 lat? ![]() tres - ważne jest chyba to, co ty myślisz? nie wiem jak ty, ale ja kocham rzeczy z historią, od kogoś - a już zwłaszcza zrobione specjalnie dla mnie, przecież to jedna z najfajniejszych rzeczy na świecie? poza tym, wymianki integrują - poznajemy się bliżej, możemy na siebie liczyć, zawiązują się indywidualne przyjaźnie - czy to można wymierzyć kasą? rób to, co czujesz i w co wierzysz. a co do mamy - czego jej oczy nie zobaczą, tego sercu nie będzie żal. moja rodzicielka do dzisiaj sądzi, że zarabiam na tym hobby, a nie dokładam do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() i moja mam też się ze mnie śmieje, że w nałóg wpadłam - ale dobrze wie, ile mi to radości sprawia (i robienie i dostawanie i na dodatek organizacja) więc tylko ze śmiechem gdera ![]() A tutaj na wizazu, mimo, że większość z nas nie zna się osobiście, to i tak czujemy się sobie bliskie ![]() Angellku - figurka z masy to też zabaweczka ![]() ![]() rany, gdybym zrezygnowała z robienia biżu, to miałabym średnio-miesięcznie jakieś 4 stówki więcej w portfelu ![]() ![]() Angellku - nic nie bój! będzie dobrze - ja mam biżuterię (tą tylko swoją) liczoną już w kilogramach, bo ilościowo to mi się nie chce, a i tak często jest tak, że robię coś dla siebie i komuś się spodoba... jedyne rzeczy biżuteryjne, wykonane ręcznie, które mają szansę się ostać na stałe w moim kuferku, to właśnie te, które dostaję w ramach wymianek - dlatego bardzo je cenię! eh, się rozgadałam ![]() Cytat:
![]() tym bardziej witamy - prawda dziewczęta? na razie "mało nas, mało nas..." puścić wici trzeba... rozreklamować... kto jeszcze.... miejsc mamy pod dostatkiem ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Kocurku, Killa - jakie Wy kochane jesteście
![]() Moja mama ma takie dosyć finansowe podejście do wszystkiego, bo nie mamy pod tym względem zbyt różowo. Ja na biżu wydaję swoje stypendium z uczelni, więc się nie wtrąca, ale uważa, że powinnam na tym zarabiać. Obie jesteśmy nerwowymi osobami, mama z leczoną od lat depresją, a ja chyba z jej początkiem. Także będzie zrzędzenie. Ale wymianki to taka fajna sprawa ![]() ![]() No to zgłaszam się ![]() ![]() Killu, moje moje dane i preferencje masz, wpisałam się też w wątek preferencyjny. Zastanowię się czy coś zmienić to najwyżej napiszę wieczorem.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
angellku - witam Cię serdecznie - mówisz-masz, jesteś 13
![]() Letike - witam Cię serdecznie - mówisz-masz, jesteś 5 ![]() hiehiehie - to co ![]() ![]() ![]() ![]() ja zapraszam wszystkie chętne ![]() w razie niepewnej sytuacji - będziemy prosić o opinię już "zatwierdzonych" uczestniczek ![]()
![]() |
#21 |
CraftMod
|
angellek89 rozumiem Cię, ja ostatnio robiłam koleżance pudełeczko z cytatami na urodziny i po wysłuchaniu komantarzy od tż odechciało mi się i dalej stoi nieskończone. Lubię coś komuś zrobić o ile mam czas i z czego, tak bezinteresownie, od serca, ale czasami pewne osoby potrafią zniechęcić do twórczości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nirshya - może skończ pudełeczko i daj koleżance tak po prostu bez okazji? ![]() ![]() Czemu tak mało chętnych do wymianki, no? Zgłaszać się, ale już ![]() A w ogóle to chciałam powiedzieć, że jesteście wszystkie wspaniałe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
chetnie sie dolacze i do tej wymianki. od zawsze wolaja na mnie mloda-wiec trzeba zrobic cos dla swojego wewnetrznego dziecka, co nie?
![]() jak sie da-to chetnie przygarne numerek 13scie -bom 13tego urodzona, wiec to jakby moja szczesliwa liczba...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Killuś - to i ja poproszę - i rezerwuję setny numerek
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
magdaka, asieńczyku - witamy serdecznie!
asieńko - będę korygować twój numerek na najwyższy dostępny z zerem na końcu - może być?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a co tam, sprobuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
witam!!!
![]() advertisement osobisty pomaga ![]() nie bijcie - pewnie spędzę jeszcze trochę czasu na taki advertisement ![]() kofi wie o co kaman ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A, co mi tam - zgłoszę się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wpisałam się już do wątku preferencyjnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.