|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mały problem
Kochane!
Będę bardzo wdzięczna, jeśli wypowiecie się na ten temat. Mam problem. Chciałabym w przyszłości zostać dietetykiem - fascynuje mnie to. Proszę podpowiedzcie na jaki profil do liceum mogę iść.. ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mały problem
Wydaje mi się, że biologiczno- chemiczny byłby odpowiedni
![]() A najlepiej zorientować sie jakie przedmioty z matury brane są pod uwage przy rekrutacji i wybrać klasę taką, w której te przedmioty będą realizowane na poziomie rozszerzonym.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe Edytowane przez mollyy Czas edycji: 2009-09-26 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zdecydowanie biol-chem
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie profil biologiczno chemiczny
przy rekrutacji na studia brana jest pod uwage biologia i chemia lub sama biologia, w zaleznosci od uczelni
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.