|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szamponkoloryzujacy:od szatynki po brunetke
Witam wizazanki
![]() Zawsze narzekalam na moj kolor wlosow:niby to braz ale taki wyblakly..blond ale taki przyciemniony..Jestem szatynka i chhcialabym miec kolor trioche ciemniejszy. Czy moge uzywac szamponu koloryzujacego jesli prostuje wlosy(chodzi mi o kwestie ich zniszczenia) Czy moze wyjsc rudy kolor? Jakie szampojnetki polecacie? Wiem ze bylo pare watkow na ten temat ale wiekszosc z nich zapoczatkowaly blondynki a wiadomo ze to co innego ![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szamponkoloryzujacy:od szatynki po brunetke
Moim zdaniem kolor po szmponetce moze być ładny i raczej nie będzie rudy. co innego byłoby, gdybyś chciała przejść z brązu na blond, bo wtedy faktycznie często wychodzi taki sobie rudo-złoty odcień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szamponkoloryzujacy:od szatynki po brunetke
Ja używałam palette, marion i joannę. Polecam tą ostatnia. Zobacz na KWC.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.