|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Suche czy się puszą?Kochane pomozcie!:(
Otoz w pazdzierniku bylam u fryzjera i scielam rozdwojone koncowki.Prostownicy nie uzywam od ponad 5 miesiecy(wczesniej przez 2 lata,nieceramiczna)Wrocil am od fryzjera zadowolona,z gladkimi wlosami,pieknymi koncowkami i wogole(fryzjer na osiedlu)Ale gdy umylam sama wlosy czar prysl
![]() ![]() PS ![]() Pozdrawiam i z gory dziekuje Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suche czy się puszą?Kochane pomozcie!:(
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
czy tak czy siak wydaje mi sie ze potrzebne im nawilżanie. Popatrz na KWC. Możesz wpróbować tez domowych masek...
Jedwab jest ok, ale tak jak juz bylo wspominane -nie odżywia, ale polecam. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny.Wlosy udalo mi sie wyregulowac(wszystkie praktycznie w jednej lini),oraz wlosy mam cienkie i nie za geste;/A co do prostownicy to jesli je wyprostuje to i tak sa takie szopiaste;/Wlasnie nie wiem czy suche czy az sie tak puszcza.Przyznam sie,ze od 5 miesiecy niewiele moj stan wlosow sie polepszyl.Jedwab jednak to nie jest to cos,a WAX mozna powiedziec ze nawet po jednym uzyciu:wlosy sa blyszczace,takie bardziej "miesiste",bardziej gladkie,ale jednak chcialabym wyprobowac cos nowszego.
Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
r
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Czy są suche czy się puszą to trudno nam stwierdzić, jak napisała izuu
![]() ![]() Aby moje włosy wygladały jako tako i nie były suche, choć przez 2 dni, bo tylko tyle czasu dają sie ujarzmić, uzywam dwóch odżywek: z spłukiwaniem i bez. I koniecznie nie w spreju tylko kremowe ![]() Mi nawet jedwab nie ujarzmił włosów(może powinnam wylać raz całe opakowanie ![]() Jesli widzisz, ze Wax daje jakieś efekty to stosuj go dalej, musi zdążyć zadziałać. Przemęcz sie kilka opakowań, jak najdłużej, a potem jesli sie nie polepszy, odstaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczynki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.