|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
american teenager
Mi osobiscie podoba sie stylamerykańskich nastolatek (licealistek) z filmow i seriali usa ;PP
maja cos w sobie ![]() seriale w ktorych ten styl wystepuje(ktore ja widzialam): ''veronica mars'', ''słodkie zmartwienia''(szkoda ze to lata 90. bo ubrania nie z tej epoki ;]) ,,wredne dziewczyny" itpitd znalazłam kila fotek z takim'' stylem.''..:P . Edytowane przez smiley Czas edycji: 2009-08-18 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: american teenager
ale to nie różni się niczym od AG
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
to sa tylko zdjecia z filmow, gdzie nad garderoba aktorow sidzi cala ekipa. w normalnej publicznej amerykanskiej szkole znajdziesz indentyczne dziewczynki jak tu w polsce.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hehehe-ja tam spojrzałam na zdjęcia -nazwijmy je grupowe-i co widzę?
Na jednym tytułowa weronica mars a za nia :nijaka ,pulchniutka meksykanka a po lewej dziewczynka w o wiele za krutkich spodenkach niż pasowałoby do jej poterznyh ud.Drugie zdjęcie grupowe to poza wysylizowaną weronicą,grubasek z czarnym sanikiem pod białą koszlka i bazarowa minówka,plus przesadnie tleniona ,różowa lolitka-jak dla mnie nie jest tooraz super stylu i wniczym nie jest o lepsze niż polska szkoła ![]() Edytowane przez blackbird Czas edycji: 2009-03-06 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wlasnie mialam napisac to samo
nic cieakwego i roznego od polskich nastolatek
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
to widocznie musze was zaprosic do mojej szkoly :P
dla mnie roznica jest spora....i troche sie rozni od ag bo one maja 'odwazniejsze'' obrania :P a jak sie skonczyla historia z ag? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w AG było już tyle powiedziane że nie było o czym pisać i pisało się o wszystkiem więc trafiło na społeczności ;D
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
i to mają być te "odmienne" ubrania? Co tutaj jest innego, oryginalnego możesz mi jakoś logicznie wytłumaczyć?....
A "najbardziej różny styl od polskich dziewcząt" to prezentujesz na fotce czwartej"... haha... na drugiej...ot, co zwykły, fioletowy sweterek do plisowanej spodniczki. Cyba się różnimy, bo ja patrzę na te dziewczyny widniejące na fotkach (zwłaszcza te, o których pisała blackbird i widzę, ze mają wiele problemów, i to naprawdę sporych problemów.... wątek jak dla mnie bez sensu. W 100% popieram blackbird Edytowane przez TandleRidson Czas edycji: 2009-03-07 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do american teenager to mi się kojarzy styl dziewczynek z puszczanego kiedyś na MTV serialu Laguna Beach: The Real Orange County. Te to NAPRAWDĘ nie miały problemów ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Myślę, że musisz sobie przejrzeć na spokojnie AG, bo z tego co pamiętam, to tam są i mało ciekawe foty z cyklu wiadomo co o nim myslimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
:| Czy Ty się dobrze czujesz przepraszam bardzo?
"mam dosc patrzenia na dziewczyny w mojej szkole wiem ze nie liczy sie wyglad i ubranie ale bez przesady xD 1klasy to w ogóle jakies totalne nieporozumienie...jak ich jedna guru kupi sobie jakas wiejska spódniczke od ruuskich z częstochowkiego ryneczku to na drugi dzień kazda to ma...i chodza w tych miniówach a ich nóżki to takie kiełbaski wiec to jest grupka w stylu wiejskim american girl tez mamy...solarka,mocny makeup i takieciuchy jak opisane w tamtym watku o ag...a ich nr telefonów widnieja na sufitach w łazienkach podpisane tania dzi*ka itd ;]" krytykujesz dziewczynę dlatego ,że kupi sobie spódniczkę nie w Twoim stylu? Może po prostu taka jej się podoba ,albo najnormalniej w świecie nie ma pieniążków ,aby kupić sobie ubrania z sieciówek typu H&M ,Bershka etc? A to chyba zły post co nie? ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
kultura wypowiedzi nie nadaje się na to forum |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszelkiego rodzaju wyzywanie i szufladkowanie kobiet przedstawiających sobą styl AG świadczy jedynie o osobie wygłaszającej te opinie.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jest sens zakladania ilus watkow o identycznej tematyce?
A co do opisu stylu ag..no coz..pierw radze dokladniej poczytac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
"american girl tez mamy...solarka,mocny makeup i takieciuchy jak opisane w tamtym watku o ag"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poczytaj najpierw wątek bo wyciągasz błędne wnioski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Nie udzielam się w wątku o AG, gdyż nie mam dużo czasu, ale przeczytałam wszystkie części i pozdrawiam tamtejsze dziewczyny.
Natomiast moim zdaniem polskie dziewczyny nie różnią się niczym od tych amerykańskich i na odwrót , miałam możliwość być w stanach dwukrotnie, lecz wypowiem się tylko o stanie New Yersey, bo w innych niestety nie byłam . Tamtejsze dziewczyny chodzą również ubrane w podobnych rzeczach jak tutaj, ich wygląd zależy w dużej mierze od groma sklepów które się tam znajdują i od niskich cen . Jeżeli dziewczyna ma w sobie duże poczucie estetyki będzie dążyła do tego aby wyglądać perfekcyjnie - zacznie chodzić na solarium bądź używać jakichś balsamów brązujących , robić porządny make-up i ubierać się ładnie i kolorystycznie - tak jak tutaj. Jedyną rzeczą którą się różnimy to język i moim zdaniem u niektórych polskie ograniczenie co do kolorystyki w ubiorze. W Nowym Jorku jest tak samo multum sklepów praktycznie jeden przy drugim, mnóstwo osób na ulicach poubieranych w czarne, brązowe rzeczy , tak samo w jeansy i bluzki. Jeżeli chodzi o tolerancje to uważam że tam ludzie są o wiele milsi i życzliwsi niż w Polsce i co jest fajne nie spoglądają na nikogo wrednym wzrokiem myśląc o Boże co to za "odmieniec" - nie mówię tu o wszystkich, gdyż znajdą się i ludzie którzy są tacy jak i tu. Jeżeli chodzi o problemy to każdy je ma niestety, choć wcale nie musi tego okazywać. smiley to co napisałaś o dziewczynach z 1 klas jest bardzo przykre i żenujące. Jeżeli coś im się spodobało to sobie kupiły, proste a i nie potrzebnie czepiasz się ich nóg jak to one wyglądają w tych spódniczkach, każdy jest inny i w jakiś tam sposób wyjątkowy , a obrażanie kogoś do niczego nie prowadzi. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
dokładnie...
kultury trochę...smiley. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to auorce chodzi o coś trochę innego niż AG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
bylam w usa i widzialam anstolakti w skzole ubieraja sie ttragicznie czasme owszem znajdzie sie ale pare fajnych ubranych jeszcze gorzej niz w polsce ale te fjanei ubrane jak w listoadzie przy 10 celsjusza mozna chodzic w japonkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.