![]() |
#1 |
KWC
|
Tylko markowe!!
Mogę oddać:
Nina by Nina RicciEDT (czerwone jabłuszko) 50 ml- zostało jakieś 40 ml (tylko za inne perfumy)-poleciało do Izy Hugo Boss- Pure Purple EDP 30 ml- zostało jakieś 26 ml rezerwacja Farouk Chi - odzywka do włosów prostowanych żelazkiem- zostało jakieś 65% nieaktualne Schwarzkopf Bonacure- Moisture Kick- odżywka do włosów w sprayu 50% Matrix Biolage- Tonik nawilżający do włosów- zostało trochę mniej niż pół nieaktualne Givenychy Lip! Lip! Liner- automatyczna konturówka do ust, kolor 3- jaśniutki, perłowy róż, zostało jakieś 70% L'Oreal Absolut Repair szampon 250 ml, pełny- tylko za inny profesjonalny kosmetyk do włosów rezerwacja Dior, Diorskin, puder sypki, kolor 621, średni, bardzo uniwersalny, odsypka w opakowaniu zastępczym, jakieś 5gr Schwarzkopf Osis+ Shape. Wosk nabłyszczający do włosow, z 50 ml zostało jakieś 60% Clarins- Moisture Quenching Hydra_care Lotion- fluid nawilżający na dzień mini tubka 5ml w kartoniku rezerwacja Krem-guma modelująca do włosówNivea Hair Care. Zopstalo jakieś 80% Balsam TheBodyShop Spring Orchid- spróbowany na dłoni, ubytek zerowy 200ml Edytowane przez spray Czas edycji: 2007-09-10 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Witchdoctor
|
Dot.: Tylko markowe!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
KWC
|
tomma, za perfumy dziękuję, ale chętnie zamienię lip! liner Givenchy albo szampon L'oreala na te rzęsy artdeco z klejem
![]() Hipokryzjo, dziękuję, ale nic mnie nie zainteresowało ![]() Idiaminko i Izo, nie wiem jak pachną te zapachy ( u Id interesowałoby mnie to Romance, mogę coś jeszcze dorzuć żeby było sprawiedliwie) polecę dziś do sephory wywąchać i dam wam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie kilka kosmetykow do wlosow m. in.
Schwarzkopf Bonacure- Moisture Kick- odżywka do włosów w sprayu 50% Matrix Biolage- Tonik nawilżający do włosów- zostało trochę mniej niż pół L'Oreal Absolut Repair szampon 250 ml, zostało pół znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
co szukasz za:
Schwarzkopf Bonacure- Moisture Kick- odżywka do włosów w sprayu 50% Matrix Biolage- Tonik nawilżający do włosów- zostało trochę mniej niż pół L'Oreal Absolut Repair szampon 250 ml, zostało pół
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś znajdziesz za :
Nina by Nina RicciEDT (czerwone jabłuszko) 50 ml- zostało jakieś 40 ml (tylko za inne perfumy) Schwarzkopf Bonacure- Moisture Kick- odżywka do włosów w sprayu 50% Matrix Biolage- Tonik nawilżający do włosów- zostało trochę mniej niż pół, L'Oreal Absolut Repair szampon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
KWC
|
Nie miałam dzisiaj czasu, choć szczerze żałuję. Nie powiem, korci mnie bardzo jak się ma ten zapach. Umm, daj mi jeszcze jeden dzień, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pytaam co szukasz,bo chciałam zaproponować coś spoza wątku. Mam np. nowe w puszce Versace-Red Jeans lub również prawie nowe Gucci-Enve Me - z kartonikiem, prawie 100 ml (ubytek jakieś max 4 ml) Maniatis - prof. francuska maska do włosków Frizz Controll - nowy prof. francuski szampon do włosów-300 ml
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
[quote=spray;5107539]Mogę oddać:
Nina by Nina RicciEDT (czerwone jabłuszko) 50 ml- zostało jakieś 40 ml (tylko za inne perfumy) a interesowałby cię zapach ANGEL SCHLESSER ESSENTIAL EDP 50ml/100 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A czego poszukujesz za puder Diora?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181890
![]() |
#21 | ||
KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy mogę jeszcze tylko zapytać w jakim opakowaniu masz ten puder?
![]() |
![]() |
#25 |
KWC
|
no moja część jest w oryginalnym pudełku, tylko popękanym, a ta na oddanie jest przesypana do przeźroczystego pudełeczka po kremie Yves Rochera. Pudełko jest szczelne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.