|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel - Double Perfection Compact
Witaj
![]() Co z pielegnacji Cię interesuje ? Określ stopień "ciemności" kompaktu , czy jest żółtawy czy wpada lekko w róż ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam Cię,
odpowiadając na Twoje pytania: mnie podkład wydaje się raczej żółtawy (choć nie intensywnie), ale mam jasną cerę, więc na Tobie może wyglądać lepiej. Nie jest też bardzo ciemny, co widać na stronie Chanela, gdzie możesz obejrzeć wszystkie odcienie i porównać go z nimi. Inna sprawa, że w pudełku tzn. w rzeczywistości odcień 100 nie ma wiele wspólnego z tym, jak prezentuje się na stronie i wygląda na bardzo ciemny, ale wydaje mi sie, że to taka dziwna specyfika tych kompaktów i właściwy odcień dobrać niełatowo. Proponuję Ci wybrać sie do drogerii i naocznie zbadać temat ![]() Co do kwestii tego czym jestem zainteresowana z pielęgnacji nie mam niestety sprecyzowanych potrzeb, może ewentualnie jakiś krem? Choć gdybyś była zainteresowana wymianą i miała coś ciekawego nie z kosmetyków do pielęgnacji to czemu nie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
na wymianę oferuję:
-Redermic La Roche Posay zostało 60 % - Effaclar La Roche Posay - SVR 50 + , krem tonujący z filtrem - Active C pod oczy La Roche Posay resztę propzycji dopiszę wieczorem bo teraz muszę uciekać do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Czy bylabys zainteresowana podkladem Diora Diorskin fluide 202 ok.1/3 zuzycia. Tu link: http://www.dior.com/pcd/Internationa...Z=1&pLANG=engb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Do Basia39:
Witam Cię, niestety nic z kosmetyków aptecznych mnie nie interesuje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
do Pusia moja: a czy mogłabyś coś więcej o nim napisać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
pewnie
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1655 mam odcien 96 caprice ,brudny bezo-róż posiada sliczne migoczace rozowe robinki ,ubytek niewiem 5% albo i nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
do Queen:
niestety nic z Twojej listy mi sie nie przyda. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
a moze jeszcze cos z tego jeszcze:
+exofoliating manicure avon-kartonik ,ultoka +essence bibułki mataująco-odświeżajace makijaż +matrix curl.lifehttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8674 +the body shop lotion +krem do rak z minerałami z morza martwego avon +balsam opalizujacy yves rocher ode l 'amour +elizabeth arden błyszczyk-szminka w grubej kredce jasny róż +2 blyszczyki glam shine loreal +true match loreal n4 +cienie cantare +gosh powder effect +cien givenchy(brąz)prisme mirror regard +jil sander sensations +happy clinique +maseczka galenic +róż bourjois +loreal true match |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
do Maggie-79:
z Twojego wątku interesowałyby mnie: - Lancome Bi-facil - Chanel nr 29 fuchsine - podklad w sztyfcie Shiseido czy któryś z tych produktów jest jeszcze dostępny? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
do Pusia_moja:
jeśli nadal aktualna jest Twoja propozycja wymiana, to proszę napisz coś więcej o maseczce Galenic, którą wymieniłaś wśród propozycji pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.