![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolorówka i woda toaletowa:)
Znajdziesz cos u mnei za wode toaletowa?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972–k osmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie woda toaletowa oraz cienie-masz moze ich fotki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej,
interesują mnie cienie Oriflame,kredka Sephory i dezodorant YR ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi sie ta woda z avonu tylko nie wiem czy chciałabys ja wymienic za cos u mnie
![]() interesuja mnie jeszcze te trzy pozycje: 1. Cienie do powiek Oriflame Intense Duo -podwójne:złoty brąz oraz perłowy biały opalizujący na złoto (treasure island)w opakowaniu z lustereczkiem i aplikatorem, zużycie minimalne (kilka razy maźnięte) 2. nowy błyszczyk do ust Extreme gloss glazewear Avon, kolor Rose Shine (naturalny róż) 3. Revlon Eyeglide Shimmer Eyeshadow (cienie do powiek z pisaku z gąbkowym aplikatorem) kolor- piaskowo- złoty z opalizującymi drobinkami (sandstone 12) uzyty kilka razy u mnie maybelline Ci sie tylko podoba???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc chętnie wymieniłabym sie na ten puder Rimmel za np. błyszczyk lub Revlon Eyeglide, co ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś za:
2. nowy błyszczyk do ust Extreme gloss glazewear Avon, kolor Rose Shine (naturalny róż) (fotka) 1. Dream Life Bliss, Avon, woda toaletowa, zostało ok.77% z 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Revlon Eyeglide Shimmer Eyeshadow (cienie do powiek z pisaku z gąbkowym aplikatorem) kolor- piaskowo- złoty z opalizującymi drobinkami (sandstone 12) uzyty kilka razy (fotka)
4. nowy Pudrowy podkład Maybelline Wonder Finish, kolor 020 cameo, naturalny beżyk Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 4.Oriflame Divine wyjściowo 50ml 5.Dezodorant w sprayu Divine,2 razy użyty moze wode za wode a blyszczyk za dezodorant? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czy kolorek to taki jasny bezyk czy raczej podchodzi pod ciemne złoto(chodzi mi o revlon) bo na fotce niestety nie widac kolorka...czy długo utrzymuje sie na powiece??nigdy nie miałam cieni z revlonu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hmm, to jest raczej taki transparentny złoty, daje na powiece taką lekką złoto beżowa poświatę, raczej jasna niz ciemną. Cienie mają konsystencję pudrowo-kremową. Trzymają sie dośc długo, tylko niestety po jakims czasie troche wchodzą w załamanie powieki... na fotce jest to kolor pierwszy z lewej i podobnie wygląda na powiece.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
2. nowy błyszczyk do ust Extreme gloss glazewear Avon, kolor Rose Shine (naturalny róż) (fotka)
4. nowy Pudrowy podkład Maybelline Wonder Finish, kolor 020 cameo, naturalny beżyk znajdziesz cos u mnie za to ?? odp na moim wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
czy nadaje sie do rozswietlenia oka tak na jasno?sory ze Cie tak mecze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie???
4. Pudrowy podkład Maybelline Wonder Finish, kolor 020 cameo, naturalny beżyk, raz wypróbowany dla sprawdzenia koloru. *Krem Holiday Skin J&J, krem nawilżająco-brązujący do cery normalnej i suchej, uzyty kilka razy 2. Yves Rocher, Neonatura Cocon, dezodorant, 100 ml,uzyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
tak jestem zainteresowana revlonem bardzo
![]() bo potrzebuje czegos do rozswietlenia oka (interesuje mnie własnie taki jasny bez z drobinkami perłowy dosc intensywny-lubie własnie taki makijaz ze w kocikach oka nakladam ciemny cien a na srodek cosik takiego własnie jasnego rozswietlajacego0 powiedz mi czy ten cien taki jest??? mam juz jedna taka kredeczke z wymianki z astora i drugiego czegos podobnego nie potrzebuje-stad tyle moich pytan ![]() aha i jak mozesz to odpisuj u mnie w watku-ja bede odpisywac u Ciebie-zaoszczedzimy tylko czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie cień Oriflame
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
kolor podkladu Vichy jest taki sredni nie jest bardzo ciemny i nie jest jasny (ja np jestem blondynka mam jasna karnacje i jest dla mnie za ciemny)Ale do lekko opalonej lub ciemniejszej karnacji bedzie idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.