|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Walentynki 2007 za granica ...
Hej dziewczyny, zalozylam nowy watek, bo jestem ciekawa jak je spedzacie. Czy to wy ogranizujecie czy wasi panowie ?? Co kupujecie dla waszych ukochanych itd...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walentynki 2007 za granica ...
No to ja sobie pierwsza napisze
Ja dla mojego Misia kupilam taka fajne kulke, do postawienia na biurku w pracy. W srodku sa dwa zakochane misie i serduszka, a jak nia potrzesiesz to sypie sie slodki, czerwony, serduszkowy snieg !!!! Jak to tylko zobaczylam, to od razu wiedzialam, ze to jest to, a w zwiazku z tym, ze mojego faceta nazywam Misiem, wiec kupuje wszystko co ma z tym zwiazek. Kolacje planuje on i wychodzimy na miasto. Teraz wasza kolej !!! |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
nie mamy specjalnych planow bo to srodek tygodnia,moze cos w weekend,ale pewnie nic az tak szczegolnego
![]() PS taki watek jest juz na plotkowym
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
oj, a taka bylam dumna z siebie, ze zalozylam cos czego nie ma
hihihi a tak przeszukiwalam wszystko, no ale to nic ... jak cos macie, to sie podzielcie ...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
mdli mnie juz od tych wszystkich amorkow,serduszek,misiacz kow i innej tandety "made in china"...
walentynki to zwykly dzien tygodnia.Ide do pracy,wyprowadzam psa na spacer,moze na zakupy pojade...ot zwykla rutyna Maz tez idzie do pracy,a pozniej pewnie spedzi wieczor przy komputerze.Dla nas walentynki moglyby nie istniec
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
To będą moje 1 walentynki w Szkocji
Planujemy jakąś kolację w fajnej restauracji
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja i moj maz to sama nie wiem,moze kolacja???ale dla mojej siostry i jej meza ktorzy dokladnie beda mieli pol roku od kiedy wzieli slub,i ktorzy prawie beda u mnie na urlopie to ja juz WYMYSLE!!!!!!!!Jeszcze mam pare dni......
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
No wlasciwie to ja sie zastanawiam, czy kolacja w domu przy swiecach, czy w restauracji ?????? Co romantyczniejsze ???? Napewno 14 w restauracjach bedzie tez romantyczne?!? Wiec??
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, ze restauracja to najbardziej oklepany pomysl na 14-stego
, ale ja i moj mezus wykorzystujemy go co roku Mamy tu u nas w miescie taka swietna meksykaska restauracje i do niej chodzimy tylko raz w roku, wlasnie 14. Moj maz zawsze kilka dni przed rezerwuje stolik, poniewaz bez rezerwacji nawet nie ma mowy abysmy tam sie dostali. Co roku zaczynamy przy barze od margarity , pozniej przenosimy sie do stolu i zamawiamy rozne pyszne rzeczy plus kolejne margarity (dodam jeszcze, ze oboje uwielbiamy meksykanska kuchnie no i margarite ma sie rozumiec ), smiejemy sie, rozmawiamy, wreczamy sobie male prezenciki (zazwyczaj prezenty o podtekscie erotycznym w zeszlym roku dostalam sliczna bielizne, ktora nie bardzo nadaje sie do codziennego noszenia... natomiast moj maz taka fajna gre planszowa...do grania TYLKO I WYLACZNIE we dwoje ) i tak zlatuje nam kilka godzin...co roku jest strasznie fajnie, mam nadzieje, ze i w tym roku inaczej nie bedzie choc wiem, ze to beda ostatnie Walentynki w tej restauracji, bo jeszcze 2 tygodnie i przeprowadzka...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
No tak, a u mnie Walentynki pod znakiem zapytania?????? I to duzy znak zapytania ????? Chyba delegacja dla mojego chopa sie szykuje .... jejuuuuuu.... I nici z kolacji przy swiecach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
No tak - ja jush po Walentynkach. Tak jak sie spodziewalam mojego faceta nie ma jush w domu. Jak ja nienawidze tych jego delegacji !!!!!! No ale za to wczoraj bylo romantycznie - kolacja we wloskiej restauracji, potem spacer wieczorny, w domciu male prezenty i .... nie bede dalej komentowac co sie dzialo hihi
Takze ja jush po Walentynkach !!!!! Ale, stwierdzilam sama, ze to nie wazne, czy to bedzie 14 czy to jakis inny dzien tygodnia, najwazniejsze jest to, zeby wasz TZ pamietal o was i stwarzal tak romantyczny nastroj, jaki ja mialam wczoraj !!!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Walentynki.Od paru lat dla mnie miją bez większego znaczenia. Może miałoby się ochotę zrobic coś fajnego(mam) ale samej to żadna przyjemnośc(bo jestem singlem). Więc poczekam, a ten dzień spędzę zwyczajnie.Po prostu-sama
Ale wam dziewczynki życzę super i wyjątkowej zabawy )
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczyny dostalam od mojego meza tajlandzki masaz!cos pieknego,1,5 godziny bede masowana.to nazywam super prezent.Kocham tego mojegoTZ!!!!!1
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Ja dla mojego Misia kupilam taka fajne kulke, do postawienia na biurku w pracy. W srodku sa dwa zakochane misie i serduszka, a jak nia potrzesiesz to sypie sie slodki, czerwony, serduszkowy snieg !!!! Jak to tylko zobaczylam, to od razu wiedzialam, ze to jest to, a w zwiazku z tym, ze mojego faceta nazywam Misiem, wiec kupuje wszystko co ma z tym zwiazek. Kolacje planuje on i wychodzimy na miasto.
Maz tez idzie do pracy,a pozniej pewnie spedzi wieczor przy komputerze.Dla nas walentynki moglyby nie istniec

, pozniej przenosimy sie do stolu i zamawiamy rozne pyszne rzeczy plus kolejne margarity