|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mont Blanc, Presence d'une Femme + DOKłADKA
wątek nieaktualny
Wymienię CK Contradiction EDP 90/100, nie tester, mam do nich kartonik. CK Escape Edp 50/100 tester - NIEAKTUALNE Mont Blanc-nieaktualne Very Irresistible Sensual EDP - tester z kartonikiem 75ml - pare razy psiknięte Iceberg Twice EDT - tester z kartonikiem100ml - pare razy psikniete Ponadto: - gumowe bańki do masażu (tzw. chińskiego, kto ma pomarańczową skórkę ten wie o co chodzi) - 3 szt. każda innej wielkości, użyte raz, zakupione w aptece, nie mam do nich oryginalnego pudełka - wałki do włosów - średniej wielkości, kupione w Rossmanie, szt.6, nieużywane, brak opakowania - przyrząd do masażu - ręczny, plastikowy, taki wałek z wypustkami często spotykany w kosmetycznych sklepach, parę razy użyty - ujędrniający krem do ciała 3w1 EWELINE - ważny do 10.2008., pojemność 220ml, ubytek z 20ml (użyty dosłownie 2 razy) - fluid prostujący włosy JOANNA Effect.net, ważność 2008, pojemność 150 g, użyty raz - brylantyna w wosku JOANNA, ważność 04.2008, 45g ubytek max 3g - krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota SORAYA, ważność 2008, pojemność 50ml użyty ze 2-3 razy Interesują mnie głównie zapachy, ewentualnie kolorówka Edytowane przez Miodziolanka Czas edycji: 2007-02-15 o 16:57 Powód: usiłuje to zebrać w całość ;-) |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: CK Contradiction EDP 90/100 wymienię
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
przesunięte do 1-go postu
Edytowane przez Miodziolanka Czas edycji: 2007-02-04 o 03:08 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mont Blanc, Presence d'une Femme wymienie na Givenchy, Very Irresistible Sensua
Tym razem tylko ostrzeżenie za nieczytanie regulaminowych wątków-wątek Jelonka- u góry targowiska. Połączyłam 4 wątki.
Proszę teraz wymieniać się z tego połączonego wątku dopóki rzeczy nie zostaną wymienione i NIE zakładac nowego. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mont Blanc, Presence d'une Femme wymienie na Givenchy, Very Irresistible Sensua
Cytat:
), miałam problem z dopisaniem do tytułu dokładki, to dlatego,
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Tytulow tu nie edytujemy.
Teraz chyba najlepiej będzie jak umieścisz rzeczy na wymianę w pierwszym poście-opcja EDYTUJ.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
Jakiego typu zapachów szukasz w zamian za Very Irresistible Sensual EDP - tester ??? Dysponujesz realną fotką zapachu?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
Nie mogę wstawić fotki, bo nie mam aparatu
. Jedynie co mogę Ci polecić to zajrzeć na allegro do perfumelli, bo od niej kupiłam. Tak jak pisałam jest to tester, więc nie mam do nich zakrętki, mam tylko kartonik. Pojemność pierwotna 75 ml, psikałam się nimi parę razy, ubytek maksymalnie 1cm i to na tym zwężeniu flakonika. Tak na prawdę to nie mam sprecyzowanych planów, to co bardzo lubię już zdobyłam (Ultaviolet i Versace Crystal Noir). Marzy mi się jeszcze True Star albo coś Tommiego H, albo inny świeżuch. Jeżeli byłabyś zainteresowana to proszę podaj mi propozycje, tak mi będzie łatwiej się określić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

), miałam problem z dopisaniem do tytułu dokładki, to dlatego,