|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mont Blanc, Presence d'une Femme + DOKłADKA
wątek nieaktualny
Wymienię CK Contradiction EDP 90/100, nie tester, mam do nich kartonik. CK Escape Edp 50/100 tester - NIEAKTUALNE Mont Blanc-nieaktualne Very Irresistible Sensual EDP - tester z kartonikiem 75ml - pare razy psiknięte Iceberg Twice EDT - tester z kartonikiem100ml - pare razy psikniete Ponadto: - gumowe bańki do masażu (tzw. chińskiego, kto ma pomarańczową skórkę ten wie o co chodzi) - 3 szt. każda innej wielkości, użyte raz, zakupione w aptece, nie mam do nich oryginalnego pudełka - wałki do włosów - średniej wielkości, kupione w Rossmanie, szt.6, nieużywane, brak opakowania - przyrząd do masażu - ręczny, plastikowy, taki wałek z wypustkami często spotykany w kosmetycznych sklepach, parę razy użyty - ujędrniający krem do ciała 3w1 EWELINE - ważny do 10.2008., pojemność 220ml, ubytek z 20ml (użyty dosłownie 2 razy) - fluid prostujący włosy JOANNA Effect.net, ważność 2008, pojemność 150 g, użyty raz - brylantyna w wosku JOANNA, ważność 04.2008, 45g ubytek max 3g - krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota SORAYA, ważność 2008, pojemność 50ml użyty ze 2-3 razy Interesują mnie głównie zapachy, ewentualnie kolorówka Edytowane przez Miodziolanka Czas edycji: 2007-02-15 o 15:57 Powód: usiłuje to zebrać w całość ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: CK Contradiction EDP 90/100 wymienię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
przesunięte do 1-go postu
Edytowane przez Miodziolanka Czas edycji: 2007-02-04 o 02:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mont Blanc, Presence d'une Femme wymienie na Givenchy, Very Irresistible Sensua
Tym razem tylko ostrzeżenie za nieczytanie regulaminowych wątków-wątek Jelonka- u góry targowiska. Połączyłam 4 wątki.
Proszę teraz wymieniać się z tego połączonego wątku dopóki rzeczy nie zostaną wymienione i NIE zakładac nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Mont Blanc, Presence d'une Femme wymienie na Givenchy, Very Irresistible Sensua
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Tytulow tu nie edytujemy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
Jakiego typu zapachów szukasz w zamian za Very Irresistible Sensual EDP - tester ??? Dysponujesz realną fotką zapachu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dot.: CK Escape Edp 50/100 tester wymienie na inne perfumy
Nie mogę wstawić fotki, bo nie mam aparatu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.