|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Praca !!!
hey
nie wiem czy dobrze dobralam watek. Sorka z gory jesli bylo - ale nie znalazlam wiec zakladam ![]() mam do was pytanie odnosnie pracy jako sprzedawca na stacji Shell (szczecin- ale nie koniecznie), pracowal z was ktos tam moze? interesuja mnie opinie na temat tej pracy? jaki jest grafik tzn: ile nocek musisz wyrobic w miesiacu? itd... Tylko prosze o opinie osob, ktore cos wiedza a nie tzw " milych ludzi" ![]() Dzieki |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Praca !!!
Mnie o opinię nie prosisz więc jej nie dostaniesz.
Dostaniesz za to informację, że jest cały dział praca i tam powinnaś założyć wątek. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca !!!
Ja nie pracowalam, ale slyszalam opinie od osob, ktore pracowaly.
Na pewno firma jest wyplacalna i w miare terminowo placi, to zdecydowanie na plus. Poza tym pensja jest obiektywnie niska, ale na stacji to jeszcze nikt nie dorobil sie willi czy mercedesów. Nie mniej jednak zaczynajac prace na pewno bedziesz znac stawke i jest male ryzyko, by nie zaplacili. A tak to klasyczna sprzedaz paliwa i innych gadzetow jak to na stacji - jak Ci to odpowiada, to idz, nie ma co filozofowac. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

nie wiem czy dobrze dobralam watek.