![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dior Chanel L'oreal Estee Lauder Joko Biotherm Lirene Avon Wella Sephora i wiele inny
nieaktualne
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2007-03-03 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dior Chanel L'oreal Estee Lauder Joko Biotherm Lirene Avon Wella Sephora i wiel
nieaktualne
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2007-03-03 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dior Chanel L'oreal Estee Lauder Joko Biotherm Lirene Avon Wella Sephora i wiel
nieaktualne
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2007-03-03 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2007-03-03 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
- Wella Flat Iron Spray do prostowania włosów Dwufazowy lotion do prostowania włosów przy pomocy żelazka fryzjerskiego (prostownicy). Faza niebieska wygładza włosy, zabezpiecza je przed negatywnym wpływem wysokiej temperatury oraz zapewnia wyjątkowy połysk. Faza przezroczysta zapewnia długotrwały efekt wyprostowanych włosów. Formuła Multi Protect z prowitaminą B5 i filtrem UV zapewnia dodatkową ochronę włosów. Zostało ok. 3/4. 200 ml
- Zalotka bezfirmowa, kupiona w normalnej drogerii. - L'oreal Trio Cień duo + rozświetlacz do łuku brwiowego - nr 303 Beige Taupe. Cień beżowy, naturalny z drobinkami i ciemniejszy grafitowo-śliwkowy z drobinkami - Lacoste Inspiration EDP 75 ml. Zostało ok. 1/4 podoba Ci się coś u mnie?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
duzo rzeczy mi sie u Ciebie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wella Flat Iron Spray
Avon Nailwear lakier do paznokci. Sheer Pink. Odcień delikatny beż, idealny do francuskiego. Świeży, płynny. Zużycie ok. 10%. 12 ml Avon Nail Experts Preparat przyspieszający wysychanie lakieru. Zużycie ok. 10%. 12 ml Avon Nail Experts Wzmacniająca odżywka do paznokci. Nowa. 12 ml Estee Lauder Amber Bronze Puder w kompakcie w odcieniu nr 12 Sun Bronze. Zużycie ok. 20%. 8 g BESAME Boudoir Rouge odcień 702 Sweet Pink. Joko Winter Glamour nr 804 Desert Morning Puder Prasowany Orient Poeme Aksamitny, rozświetlający puder do modelowania rysów twarzy. Najlepszy efekt uzyskuje się przy roprowadzaniu pędzlem. Z tegorocznej zimowej serii Joko. Nowe i śliczne. znalazłabys cos w moich watkach za te rzeczy? przejrzyj tez ciuszkowy ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej znajdziesz cos za te rzeczy ?
Joko Winter Glamour nr 845 Mystery Whisper Joko Winter Glamour nr 804 Desert Joko Virtual nr 025 Avon podwójne cienie z serii Bronze Sands. Chanel błyszczyk Levres Scintillantes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zerkniesz do mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Hej, hej,
Za Chanel Chance (20 ml - uprzedzam, że buteleczka nie jest najpiekniejsza od noszenia w torebce)- chciałabym ten cień Estee Lauder mroźny róż i róż do policzków BESAME Boudoir Rouge. Czekam na sygnał, Misha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Joko Winter Glamour nr 845 Mystery Whisper cień prasowany Orient Poeme. Ultradelikatne, mikronizowane, podwójne perłowo - brokatowe cienie do powiek. Super lśniące i bardzo eleganckie. Z tegorocznej zimowej serii Joko. Nowe i śliczne. Raz delikatnie muśnięte. Tłoczone ornamenty nawet nie tknięte.
Joko Winter Glamour nr 804 Desert Morning Puder Prasowany Orient Poeme Aksamitny, rozświetlający puder do modelowania rysów twarzy. Najlepszy efekt uzyskuje się przy roprowadzaniu pędzlem. Z tegorocznej zimowej serii Joko. Nowe i śliczne. Kilkakrotnie używany. Tłoczone ornamenty są już delikatnie starte. Co by Cię za nie interesowało?
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo chętie się z Tobą wymienię za cień i róż. Adresy na PW? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
właściwie to jestem chętna tylko na cień, moje kosmetyki:
- próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - próbka Crystal Aura - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy - Maybelline WaterShineFusion, szminko-błyszczyk w kolorze 711 RoseBoost, zostało 2/3 odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 39 (ostry róz, turkus, złoto) - sypki RubyRose (ufo) jasna opalizująca perła ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3367709]rzyrafko, niestety nic z tych rzeczy mnie nie interesuje.[/QUOTE]
ok ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zjrzyj do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, ja nie na temat.
![]() Mogłabys mi powiedziec co to za 2 kosmetyki z tego zdjęcia? Nie rozpoznaje. ![]() Dziękuję. ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Joko Winter Glamour nr 845 Mystery Whisper cień prasowany Orient Poeme. Ultradelikatne, mikronizowane, podwójne perłowo - brokatowe cienie do powiek. Super lśniące i bardzo eleganckie. Z tegorocznej zimowej serii Joko. Nowe i śliczne. Raz delikatnie muśnięte. Tłoczone ornamenty nawet nie tknięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję, nie wiedziałam, że Joko wypuścił taką serie. Wizualnie fajna, ciekawe jak w praktyce.
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Cienie Joko są bardzo dobre gatunkowo. Mam ich całą masę. Nowa seria zimowa również jest rewelacyjna. Nie trafiłam z tymi kolorami, ale na prawdę polecam ,gdyż cena jest stosunkowo niska, a jakość na prawdę zadoalająca, nawet wybredne gusta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Spodobal Ci sie u mnie sukienka a mi podoba sie u Ciebie staniczek, błyszczyk Chanel i cienie. Niewiem co byś chciala mi za nia oddac
![]() Poza watkiem mam tez krem payot dla bardzo suchej skóry, balsam dove - prawie caly i podkaład loreal odcien c5 apricot - prawie cały
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.