|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
"Okołotrzydziestkowe; )" Warszawianki - łaczmy się!
Mam 29 lat, 3 lata małżeńskiego stażu na karku
i warszawianką jestem od baaardzo niedawna więc pilnie poszukiwane baby coby można było z nimi 'konie kraść' i 'beczkę piwa wypić', potencjalne koleżanki a może i przyjaciółki na dłużej...Wierzę że jest nas dużo
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Okołotrzydziestkowe; )" Warszawianki - łaczmy się!
Hej
Ja mam 27 i ogólnie można przyjąć że mężatka jestem od 1 roku i 8 miesięcy i rodowita ze mnie warszawianka |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
to co łączymy się czy nie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam
![]() No oczywiście że się łaczymy . Już prawie straciłam nadzieję że ktokolwiek się odezwie...No ale widać, że nie jest tak źle .Miło mi Cie poznać |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie mnie ostatni dopadły takie myśli że w życiu nie może być wszystko w porządku tylko jakiś hece ludzie sobie na wzajem wymyślają, u mnie oczywiście też jakieś zawirowania, ale do tego to się przyzwyczajam
jak patrze na znajome i to co panowie wyrabiają to aż ręce opadają wszystko opada bo jak można zostawić dziecko dla innej kobiety, a później bez wstydu przychodzić do matki tego dziecka i wszystko im zabierać począwszy od samochodu po patelnie bo ma dwie i sztuczce bo co nie potrzebne są jej ?! Albo strzelać focha, że za dobrze dziewczyna się bawi... zazdrosny bo on tak nie umie?! . Czyż to nie pokręcone ?!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no niestety takie to życie już jest pokręcone czasem
, nie da się chyba nic z tym zrobić. Mnie też dopadają czasem takie mysli... chyba każdy tak ma. Ale wiesz ja to urodzoną optymistką jestem i we wszystkim się staram dopatrzeć czegoś pozytywnego - chociaż to niekiedy trudne.Uśmiech, pierś do przodu i zobaczysz będzie lepiej . Hej jak to jest że mężatką jesteś rok i 8m-cy a w opisie masz że od 1 maja br??? |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
bo to drugi był my tak w ratach
![]() dla państwa roki i osiem a dla wiary to tylko trzy |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a no właśnie tak myslałam
. fajnie tak, dwie imprezki . My tylko raz balowaliśmy, ale to dawno było..... a potem tak nam się pokręciło, że zaliczyliśmy 2 lata zagranicznego wojażu i dopiero niedawno wróciliśmy do PL. No i teraz zaczynamy wszystko 'od nowa' bo znów się tu trzeba na nowo organizować . ale ja lubię takie nowości, najgorsze że w każdym nowym miejscu zaczynamy wszystko sami, bez żadnych znajomych.... ale to tylko przejściowe, mam nadzieję.Teraz jestem na etapie poszukiwania zajęcia, i urządzania naszego 'apartamentu'(hhahahahaha ) ale że samotność mnie już powoli w domu zeżera sięgnęłam do netu .
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Wcale nie tak dawno temu
. dlaczego wybraliście Warszawę ? No net to kopania.... wszystkiego co tylko może być
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa - bo lubię to miasto
. niewiarygodne ale prawdziwe . OOO to napewno macie z małżem ciekawą historię dla pokoleń... , chociaż jak sobie przypomnę to my też poznaliśmy się z ogłoszenia (sprzedam - kupię auto .A może znasz jakieś fajne miejsce na weekend pod Warszawą?. Ja sobie właśnie wymysliłam jakiś fajny wyjazd tylko bliżej nie mogę sprecyzować co znaczy "fajny" |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
pomyślę
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
OK - jak coś wymyślisz daj znać
. Ja narazie znikam z netu - mimo chwilowego braku zatrudnienia obowiązków nie da się uniknąć .Pozdrawiam i czekamy na nowe warszawskie 'trzydziestki', może jeszcze ktoś się do nas dołączy - będzie weselej |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
myślałam i myślałam i wymyśliłam
jeśli jesteście mobilni to polecam zamek w czersku oprócz 4 wież (na dwie można wejść) nic innego nie ma ale warto.Jakoś tam ładnie jest.... śliczny kościół obok.... miałam wkleić zdjęcia ale jakoś mi się zapomniało a później Warkę czyli browar i najstarsze miasteczko....Albo druga strona i Żelazowa Wola z Szopenem w tle (55km)
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za fajne pomysły, coś napewno wykorzystamy, jak nie teraz to w najbliższej przyszłości . oprócz wyjazdu planuje jeszcze w ten weekend w końcu się wybrać na jogę do parku skaryszewskiego. od początku wakacji tam idę i zawsze mi coś na drodze staje . widzę że jesteś kociarą .
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
uważaj tam na siebie bo czasami nieciekawe towarzystwo tam się kręci najczęściej koło placu zabaw dla dzieci, a tak to fajny park często tam bywałam jak do średniej chodziłam wagary te sprawy
![]() Kociarą pełną gębą tez mam tylko intelektualistkę dachową-traktorzystkę
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, będę uważać
. to Ty 'prażanka' jesteś znaczy ?! Znaczy się nawet niedaleko siebie mieszkamy bo ja na Targówku mieszkaniowym bardzo blisko Szwedzkiej (praaawie Praga .
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Tamte rejony to tylko przypadek szkolny
blisko warszawskie |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jak tam po weekendzie? My trochę ucierpieliśmy w piątkowej burzy, z racji tego że mieszkamy wyyysoko (znaczy na 9 piętrze) wiatr dał nam się we znaki
, wichura zerwała nam na balkonie siatkę. Taką mieliśmy misterną konstrukcje utkaną bo non stop wlatywały nam do mieszkania jerzyki (mieszkają sobie w otworze obok balkonu i się nie wyrabiały na zakrętach . Niestety dalsze wyjazdy się odwlekły - no ale nic straconego - nadrobimy jeszcze .
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
my przeżyliśmy bez szwanku nawet autko nie ucierpiało więc jest ok .Super że udało ci się dotrzeć na jogę.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam
![]() Ja mam 30 lat. Od nie dawna mieszkam w Warszawie i też lubię to miasto . Można dołączyć?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja proszę o przygarnięcie
![]() 30-tka mi stuknie dokładnie za 6 dni Mężata od 3 lat z hakiem, dzieci brak.
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam
. Super, że się znalazły nowe twarze . My tu już sobie już z blekitka ciut plotkujemy jak widać . Napiszcie dziewczynki trochę o sobie!!!Brumek, Raija80 to my jesteśmy dokładnie w tym samym wieku ! ja w październiku kończę magiczne 30 !
Edytowane przez TusiaQ Czas edycji: 2010-08-13 o 11:11 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż też w październiku. A ja już. I nie wiem czy się cieszyć czy smucić
Poza tym mam dylemat, bo zawsze sobie obiecywałam, ze 30-tkę uczczę huczną imprezą ze znajomymi... A teraz mi się trochę sprawy zdrowotne pokomplikowały, nic nie przygotowałam i chyba nici z ucztowania.
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam mieszane uczucia, ale ostatnio stwierdziłam że jednak się cieszę z tej nadchodzącej trzydziestki
! A ostatnio gdzieś czytałam że według badań najatrakcyjniejsze są kobiety własnie koło 30stki, więc kolejny pozytyw . Brumek jeszcze masz kilka dni to zdążysz coś przygotować - a może jakieś przyjęcie niespodzianka Cie czeka... podsuń mężowi jakis pomysł tak mimochodem, może załapie . Jakieś plany na weekend macie??? Blekitka rzucała mi fajne pomysły ostatnio . My wyjeżdzamy na weekend do rodzinki tym razem. a jak zostajecie w Wawie to polecam jogę w Parku Skaryszewskim albo na Polach Mokotowskich - byłam - naprawdę fajna sprawa. Miłego weekendu Kobietki
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jadę do rodzinki na działkę - ostatnio w weekendy jest to mój drugi dom, bo tak miło sobie w lecie chociać trochę pobyć w ogrodzie, lesie itp
![]() A Ty długo byłaś z mężem przed ślubem?
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje
. No ja też mam się czym pochwalić - my przed ślubem byliśmy 6 lat, po slubie już 3 więc jakby nie liczyć to wychodzi 9!!! O jaaaa myslałam że jakoś mniej... hihihihiMiłego świętowania jutro! |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem mężatką od 4 lat, znamy się też już dosyć długo, bo 10 lat i to nawet ponad
. Dzieci nie mam, za to mam psa . Natomiast magiczną trzydziestkę przekroczyłam w lutym ![]() A jutro jedziemy na mazury na weekend. Nie mogę się doczekać . W sumie to będę tam dopiero drugi raz w życiu, bo tak to jeździłam raczej w inne rejony. Generalnie w tym roku nie było za bardzo możliwości, żeby pojechać gdzieś na dłużej, dlatego tak się cieszę z okazji tych dwóch dni ![]() A jak wygląda sprawa z jogą na Polach Mokotowskich? Ktoś prowadzi zajęcia i można tak po prostu dołączyć do grupy? Czasami bywam tam, bo jest to stosunkowo blisko mnie. Jednak nigdy się nie natknęłam na taką grupę. Brumek - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Życzę miłego weekendu, bo prawdopodobnie najwcześniej pojawię się wieczorem w niedzielę
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raija80 - to tez podobnie Ale Ci fajnie z tymi Mazurami. To chyba moje najukochańsze miejsce na świecie. Co roku jeżdżę tam żeglować...
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Witam w poniedziałek
. Jak po weekendzie? Wypoczęte? My zdążylismy wrócić wczoraj do domu jeszcze przed tą wielką burzą, i całe szczęście tym razem obyło się bez szkód . Jeśli chodzi o tą jogę, to w wakacje co niedziela na Polach Mokotowskich od 10.15 (chyba) przy Małych Stawach odbywają się bezpłatne zajęcia . Jest naprawdę fajnieU mnie to jeszcze nie koniec wakacji bo w środę wybywam na tydzień do Władysławowa !!!Brumek - właśnie zauważyłam że na wizazu też się zarejestrowałyśmy w tym samym czasie , czary jakie czy co..... hihihihihi
Edytowane przez TusiaQ Czas edycji: 2010-08-16 o 10:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

i warszawianką jestem od baaardzo niedawna więc pilnie poszukiwane baby coby można było z nimi 'konie kraść' i 'beczkę piwa wypić', potencjalne koleżanki a może i przyjaciółki na dłużej...

i rodowita ze mnie warszawianka
, nie da się chyba nic z tym zrobić. Mnie też dopadają czasem takie mysli... chyba każdy tak ma. Ale wiesz ja to urodzoną optymistką jestem i we wszystkim się staram dopatrzeć czegoś pozytywnego - chociaż to niekiedy trudne.

a później Warkę czyli browar i najstarsze miasteczko....
.