|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pendrive, telefon, buty 40, ciuszki 40+, parafiniarka, dvd,ksiazki
nieaktualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-04-30 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pendrive, telefon, buty 40, ciuszki 40+, parafiniarka, dvd,ksiazki
CIUSZKI I DODATKI:
SZUKAM PILNIE TOREBKI ATMOSPHERE - COŚ W STYLU JAK TE Z PIERWSZYCH ZDJEC NAJCHETNIEJ CZARNO BIALA ODDAM DUZO MAŁE TOREBECZKI NP PIKOWANE A JAK NIE TO RETRO - PILNIE CZARNA I FIOLET/SLIWKA ALE CHETNIE KAŻDY KOLOR KOLOROWE PODKOLANÓWKI,ZAKOLANÓWKI- CHETNIE GŁADKIE RAJSTOPY KOLOROWE 20,40,60,80,100 DEN KAŻDY KOLOR ROZM 4,5 KABARETKI ROZM 4,5 SEXOWNA BIELIZNA 85D,E,F FIGI,STRINGI L WSZELAKIE BUTY ROZM 40 EW 41 PILNIE BOTKI,POLBUTY,JAPONKI,SAN DAŁKI,ADIDASY KOBALTOWE DODATKI,FIOLETOWE,CZERWON E STRÓJ KAPIELOWY ROZM 85D,E, CHETNIE 2 CZESCIOWY - USZTYWNIANE MISKI TUNIKI,BLUZKI Z DEKOLDAMI,SWETERKI,SUKIEN KI ROZM XL/XXL/ NA DUZY BIUST CHETNIE GŁADKIE LUB Z MAŁĄ ILOŚCIĄ KOLORÓW / POD PASZKAMI MIN 50CM SPODNIE PAS 45/47CM DŁ 105 MINIMUM RYBACZKI,KRÓTKIE SPODENKI PAS JAK WYŻEJ FAJNE SPÓDNICZKI JW biustonosze 80d,85d,85d,85F,85G,80FF, 80G różne kolory chetnie komplety Płaszczyk wiosenny pod paszkami szer min 56cm *2 kurtka eko pod pachami szer min 56cm*2 GETRY I LEGGINSY ROZM 4/5
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-04-11 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki:
Nowe - na zapas wszelakie peelingi do ciala - pilnie cukrowe ze starej mydlarni masło do ciala mineral care szapony do wlosów rożne pilnie fructis odżywki do włosów różne KOSMETYKI UJĘDRNIAJACE DO BIUSTU żele pod prysznic dezodoranty antyperspirant w kulce,żelu,kremie - nie sprej zele do higieny intymnej - avon,soraya,i inne mleczka,płyny do demakijazu maszynki do golenia jednorazowe wkłady do mach3 zele do mycia rak bez uzycia wody podklady raczej ciemne do twarzy tampony waciki i platki kosmetyczne zele i pianki do golenia kosmetyki ktore moga byc uzywane: Wszelakie szapony do włosów-nieznaczne uzycie kosmetyki mac - pilnie paint poty,elainery w kremie elainery w kremie roznych firm - wszelakie kolory lakiery ciemne do paznokci - rozne firmy wszelakie lakiery inglot i opi wszystko z seri ziaja pro,bielenda ideal skin este lauder idealist baza pod cienie #-elainery z pisaku lub w pedzelku o intensywnych kolorach: Turkus, chaber ,zielen #-dobre pedzelki do makijazu edm, the body shop sephora, mac #-sztuczne rzęsy kępki i całe #-klej duo #-korektory w pędzelku #-kamuflaże #-kolorówka mac, glazel #-baza pod podklad vichy oligo #-henna do brwi i rzęs #-carmex *JAKIES SERUM , KREMY I PREPARATY ZMNIEJSZAJACE WIDOCZNOSC PORÓW * ->Belmon Nurit, Mineral Care Spa, Body Butter (Masło do ciała) #-Kryolan, DermaColor, Fixing Spray #-Inglot, AMC, Eyeliner Gel - RÓŻNE KOLORY,RÓŻNE FIRMY np.benafit,bobbi brown,hipp,clinique.. Borowina ZAPACHY: DAMSKIE: BABY DOLL AMOR AMOR TENTATION KENZO L'EAU HALLE HALLE BERRY MOSCHINO GLAMOUR MESKIE: AZARRO CHROME JPG LE MALE OPIUM
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-04-12 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
U mnie biała bluzeczka, long, nietoperz mam też ZIAJA PRO - krem zmiękczający do stóp -z 250 ml została ponad połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam poza watkiem pen drive Kingston 2gb
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
odpisalam u Ciebie
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- odpisalam u ciebie ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
U mnie ciemny lakier
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam Cassandra Clare Miasto kości i żel antybakteryjny do mycia rąk bez spłukiwania Yves Rocher
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam:
półfabrykaty telefon buty 40/41
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
U mnie z Dr Ireny Eris linia Body ART 2 NOWE ZAPAKOWANE KOSMETYKI:
- BALSAM DO MODELOWANIA I UJEDRNIANIA BIUSTU - KREM-MUS DO MYCIA CIAŁA ODDAM ODRAZU ZA: 3.Calvin Klein Eternity Summer edp mam z wymianki ale nie mój zapach,brak pudełka 100ml ubytek 3 psiki kategoria kwiatowo owocowa ZOBACZ MOZE COS INNEGO CI SIE SPODOBA ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.