|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tabletki antykoncepcyjne jak do nich wrocic ?
hej dziewczyny! Mam pytanie odnosnie tabletek antykoncepcyjnych... niedawno zaczelam brac tabletki. Pierwszego dnia okresu wzielam pierwsza tabletke 4 dni bralam ale pozniej przestalam poniewaz myslalam ze juz nie bede sie spotykac z chlopakiem i stwierdzilam ze po co brac skoro z nim nie jestem jednak znow sie spotykamy i jak zaczac brac tabletki czy zaczac od nowego opakowania i znow w dzien okresu wtedy pierwszy dzien okresu byl to poniedzialek i wzielam pierwsza tabletke podpisana poniedzialek a jesli dostane np w czwartek ??? Sama nie wiem jak do nich wrocic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tabletki antykoncepcyjne jak do nich wrocic ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lekarz mi przepisał 3 opakowania - Stediril 30 ostatnio zaczelam brac 18 lipca a ostatnią zabralam 21 lipca a 24 dostalam znow okres. 18 lipca okres wiec wzielam pierwsza tabletke i mialam 4 dni okresu ale gdy przestalam to po 3 dniach znow dostalam okres okolo 3 dni... i teraz nie wiem jak do nich wrocic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez martaK Czas edycji: 2008-09-01 o 14:26 Powód: pomyłka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jedyne chyba co ci pozostaje to poczekać na kolejny okres i zacząć nowe opakowanie, ja bym tak zrobiła. A napoczęte opakowanie będziesz miała jako zastępcze. Nigdy nie powinnaś przerywać opakowania, tylko już wziąć do końca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie... i jeszcze jedno...warto pomyslec,co robisz,bo skoro cztery tabletki wystarczyly do tego,ze stwierdzilas,ze sie z chlopakiem nie spotykasz,to moze poczekaj ze wspolzyciem,a tabletki to nie cukierki <po raz setny na forum> i nie mozna brac po ile sie chce i kiedy sie chce,.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
powinnas wziac te opakowanie do konca ale skoro juz przerwalas to czekaj na nastepny okres i wtedy zacznij brac nowe opakowanie nie zaleznie od tego jaki to bedzie dzien tyg i zapamietaj to co pisaly dziewczyny- hormony to nie cukierki zeby sobie brac/nie brac jak sie ma na to ochote!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.