![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~~~Sukienka,kamizelka,ka rdigan itd.ZAPRASZAM~~~~NIEAKTUALNE OTO LINK DO NOWEGO WATKU
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6366305 Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2008-03-08 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~~Sukienka,kamizelka,ka rdigan itd.ZAPRASZAM~~~~
![]() szerokość w pasie 53cm. od pachy do pachy 51cm dł.rękawa 65cm. dł.kurtki od stójki 64cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() rozm. z metki M od pachy do pachy 51cm. długość z stórjką 63cm. szerokość w pasie 44cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.bluzeczka w kwiatuszki sexi dekoldzik 2.bluzka na szelki w kwadraty 3.bluzka w paski super podkresla sylwetkę od pachy do pachy 39 cm. od pachy w doł 37,5 cm. szer.w pasie 32,5cm. bluzeczka sie rozciaga i ma sexi dekold 4.bluzka wystrzępiona ;D materiał 35% cotton 65% poliester |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() KAMIZELKI: 1.Kamizelka czarna z białymi paskami 2.Biała kamizelka- siostry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.szara rozmiar m 2.szara bluzeczka na szelki długość 43,5 szer.od pachy do pachy 34 szer.dołem 37 3.szara bluzeczka z rekawkami długość 43 z rekawem szer.od pachy do pachy 32,5 szer.dołem 35 4.bluzeczka bordowa przeswitująca nie uzywana pachy 40 dł.47 rekaw 33 szetr.dolem49 5.bluzeczka czarna z frędzelkami Mka 6.bluzeczka czarna z napisem love -NIE MA!!! Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2008-03-05 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.heleczka do spania (przepraszam ze nie wyprasowana) L/XL ma regulowane ramiączka-NIE MA 2.niebieska sexi bluzeczka z koronki s/m 3.czarna bluzeczka z wycieciem na brzusiu 4.różowy szeroki pasek dł.98cm.- NIE MA 5.czerwona torebka pojemna Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2007-12-13 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() bojowki zielone firma ESCUDO pas ok.36 cm. długość ok. 101,5 cm. stan ok. 22,5 cm. szerokosc nogawki dołem 26,5 cm można z nich zrobic rybaczki,na prawej nogawce mają kieszonkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.GOLFIK CZERWONY 100% akryl od pachy do pachy 42,5 cm. dł.52cm dł.rekawa 60,5 cm. szerokość w pasie 39,5 cm. 2.RÓŻOWY SWETEREK 100% akryl od pachy do pachy 40cm. dł.53cm. dł.rękawa 60,5 cm. szer.w pasie 40cm. 3.Sweterek w paseczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.zegarek2.japonki roz.37/383.białe ślubne buciki miałam je raz ubrane na ślubie wiec jak nowe 37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI ![]() PODKłADY I PUDRY: 3.Puder UNDER TWENTY 20 kolor cappucino POMADKI I BłYSZCZYKI: 1.Mini błyszczyk z avonu użyty 2 razy ciemny róż 2.Błyszczyk bezbarwny uzyty 2 razy 3.Pomadka NEL całaPomadka AVON kolor sparkling pink TUSZ: 1.Tusz PIERRE RENE volume rich trudno ocenic ile go zostało ale mysle ze wieksza połowa CIENIE DO OCZU: 1.Cień VOLLARE brązowy cały 2.Cień NEL fioletowy uzyty raz INNE:
1.Ozdoby do przyklejania na pazurki fioletowe Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2008-03-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś za czerwoną sukienkę??
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u ciebie Madziu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny odpisze Wam jutro bo byłam z dzieckiem u szczepienia i mi płaczę muszę zmyakć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam.. niestety nic
![]()
ODPISYWAĆ W MOIM WĄTKU ! Mooje Ciuszki i Dodatki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234377 Ciuszki które oddam tylko za coś z mojej wish listy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6584113 (..).. Życie nie po to tylko jest by brać..(...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Znalazlam tylko torebeczke czerwona i pasek
![]() ![]() Jutro podam ci wymiarki rybaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.