|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziekanka!!!
Nie za późno żeby składać podanie o dziekanke?
wogóle to co jest potrzebne, tylko podanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziekanka!!!
zaliczony semestr i podanie. moim zdaniem nie za pozno. sama am zamiar sie starac o dziekanke ale po zdanym egzmainie w sesji poprawkowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mozna wziac tylko 1 rok dziekanki czy wiecej ? jak to wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A to zalezy od uczelni.
Można np. wziąc dziekankę jeśli nie masz zaliczonego semestru, i potem powtarzać rok, ale za to się już płaci ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No mam zaliczony semestr, teraz czekam na malenstwo ktore sie ma urodzic i chyba sie postaram o rok przerwy. A jakis przyklad podania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszysto na pewno jest w regulaminie uczelni. I pamietajcie, ze na roznych uczelniach roznie bywa, wiec lepiej przeczytac ten regulamin/zapytac pan w dziekanacie (ja zawsze dzwonie, bo nie lubie osobiscie tam chodzic
![]() U mnie np. dziekanke mozna wziac jak zaliczy sie 1 rok studiow (wyjatek: dziakanka chorobowa, macierzynska, na nadrobienie zaleglosci ![]() Zwracam się z uprzejmą prośbą o wyrażenie zgody na urlop dziekański na okres od ....................... do ......................... . w roku akademickim ..................... Prosbe swa motywuje:... U mnie na uczelni sa wzory podania. Oczywiscie, na gorze musisz napisac imie, nazwisko, adres?, gr. dziekanska. Do kogo podanie jest skierowane, date, etc. zreszta w necie na pewno wiele wzorow takich podan jest.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli masz zaliczony semestr, a spodziewasz się maleństwa (trzymam kciuki!!!) to na pewno będzie to urlop bezpłatny
![]() edit.: No, przynajmniej na mojej uczelni byłby on bezpłatny.
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mi na UAM-ie powiedziano, ze 6 lat się studiuje za darmo
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.