|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
kurs tańca
Dziewczyny! Moze to Wam sie wydac glupie, ale... Jak mam sie ubrac na kurs tanca nowoczesnego? Myslalam o legginsach do kolan i jakiejs luzniejszej tunice, ale nie mam pojecia, jakie zalozyc do tego buty? Czy moze zalozyc zwykle dresy?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kurs tańca
ubierz się tak żeby Ci wygodnie było
to w końcu kurs tańca, a nie rewia mody ![]() ja na treningi ubieram zazwyczaj spodnie dresowe ze ściągaczem na dole (by nie zahaczać i się nie potknąć) albo spodnie do aerobiku i sportową bluzkę
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obecnie nosze takie luźne ni to turkosowe ni zielone(niektórzy mówią że niebieskie )bojówki, czarną bluzke na ramiączkach na szyi z takimi fajnymi wiązaniami z których zrobiłam sobie taki jakby krawat i biało granotowo różowe trampki co do samych leginsów i tuniki nie jestem przekonana bo osobiście by mnie to krępowało myśle ze najlepszym przykładem jak ubierac sie do tańca jest tancerka Sofia Boutella[która zresztą wielbiefote swojego stroju załacze jak kupie baterie do aparatu
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Taki mały offtopic, jak interesujecie się tańcem
:http://profile.myspace.com/index.cfm...endID=45147678 niezłe ruchy ma ta dziewczyna |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te też są super:http://www.youtube.com/watch?v=uqyZS...elated&search= a tu sie ostatnio króków uczyłam :http://www.youtube.com/watch?v=UvUxW...elated&search=
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Też się ich uczyłam, ale dawno już, jakoś jak się na nikewomen.com pojawiły
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
no cóż...kocham taniec więc moze się wypowiem ![]() tańcze od 5 lat własnie taniec nowoczesny i myslę, ze zwykłe spodnie dresowe wystarczą, chodziaż moim zdaniem takie ze ściągaczami na kolanem są lepsze! co do butów: obuwie sportowe na gumowej podeszwie ja mam takie spodnie: |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

to w końcu kurs tańca, a nie rewia mody 

)bojówki, czarną bluzke na ramiączkach na szyi z takimi fajnymi wiązaniami z których zrobiłam sobie taki jakby krawat i biało granotowo różowe trampki
myśle ze najlepszym przykładem jak ubierac sie do tańca jest tancerka Sofia Boutella[która zresztą wielbie