![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Effaclar + coś jeszcze
WATEK NIEAKTUALNY
Dla zainteresowanych mogę czegoś jeszcze poszukać. Potrzebuję: - Chanel, Blanc Universel de Chanel (Biała baza rozświetlająca) - Lancome, Transparence Base de Teint, w odcieniu White Opale - Bardzo jasne podkłady lub pudry ( w tonacji żółtej) - pielęgnacja apteczna ( nawilżanie, cera naczynkowa filtry) - kosmetyki kolorowe - rozświetlające wymienione: La Roche Posay, Effaclar Nawilżający krem matujący ( nowy nie otwarty, w pudełku) leci do olik Olay, Complete Care Multi Radiance Cream SPF 15 (Krem rozświetlajaco-nawilżający na dzień dla skóry suchej i normalnej), uzyty raz leci dla Marioli La Roche Posay, Effaclar K, nowy, nie otwierany ( bez pudełka) - Flos Lek, Seria wybielająca, Krem wybielający przebarwienia nieaktualne , zużyte ok. 40% SVR 100,nie aktualne Estee Lauder, Róż nr 213 Rosewood ( nie wiem jaka pojemnośc, zuzycie minimalne, niewidoczne, opakowanie z lusterkiem, odłamany róg - pudełko się zamyka) Bell, Eyeliner, kolor czarny ( uzyty 3 razy) - nieaktualne Edytowane przez Nikita-v Czas edycji: 2007-03-25 o 11:46 Powód: zakończenie działalnosci wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Effaclar + coś jeszcze
La Roche Posay, Effaclar K, nowy, nie otwierany ( bez pudełka)
Olay, Complete Care Multi Radiance Cream SPF 15 (Krem rozświetlajaco-nawilżający na dzień dla skóry suchej i normalnej), uzyty raz może coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
Olay, Complete Care Multi Radiance Cream SPF 15 (Krem rozświetlajaco-nawilżający na dzień dla skóry suchej i normalnej), uzyty raz
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mariola u Ciebie interesuje mnie:
ARTDECO – NATURAL FINISH FOUNDATION – ubytek nie większy niż 10% - w jakim jest kolorze? PAUL SAGANE – XENA – odżywka do brwi i rzęs, nowa, 1 raz użyta, z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm. Paul Sagane to za mało za Twój krem, a Artdeco trochę za dużo.... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Effaclar k , może coś w moim wątku znajdziesz za niego ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
lola
jaki odcień ma L'oreal Transucide 02 , sypki puder prawie nowy ,jedynie raz testowany ( może masz jakąs fotkę?) ewentualnie interesuje mnie Dermalibour A-Derma ubytek ok 10 ,max 15 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Translucidy 02 to odcień najjaśniejszy, żółtawy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam nowy czarny tusz w pisaku-bardzo cieniutki-Manhattan.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie effaclar k i flos lek - ale moge zaoferowac tylko podklad isadora velvet touch - odcien 40 winter beige (najjasniejszy). uzyty doslownie 3 razy.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
La Roche Posay, Effaclar Nawilżający krem matujący ( nowy nie otwarty, w pudełku) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179085
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
lola nie wiem w jakiej cenie jest Translucidy ale byłabym nim zainteresowana
więc Effaclar rezerwuje dla Ciebie Mariola, chętnie oddam krem Olay za odzywkę do brwi i czarny rusz pisak Cytat:
flos-lek jest aktualny ale to za mało za Twoj podkład. a czy mogłabys dać zdjęcie jaki ma odcień, bo japotrzebuje naprawdę bardzo jasne podkłady Karolinka niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
La Roche Posay, Effaclar Nawilżający krem matujący ( nowy nie otwarty, w pudełku) Moje kosmetyki: Pielęgnacja: - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) - Bielenda SPA morska kuracja, luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu zużyte 5% - Sephora, eye makeup remover (nowa wersja), zużycie 30% Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - cień Maybelline ExpertWearMono pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dostane odpowiedz?
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
olik u Ciebie interesuje mnie Dr Irena Eris, Odmładzanie, Trójfazowy intensywny zabieg z mikrodermabrazją
ale u mnie effaclar K narazie zarezerwowany, zostaje jedynie nawilżający krem matujący, odpowiada ci to ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
rzyrafka, magnum niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
olik Effaclar Nawilżający krem matujący ma pojemność 40 ml, cenowo są one mniej więcej w tym samym przedziale, zarówno Effaclar jak i mikrodermabrazja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nikita, zdjecia juz teraz nie zrobie (za ciemno jest), ale tu masz wszystkie odcienie: http://www.isadora.com/default.asp?g...03424101639295
w realu ten kolor nie jest wcale tak rozowy. jesli chcesz, to jutro cykne fotke na lapce. za flos lek to za malo, ale jakby z effaclarem cos nie poszlo, a Ty jednak chcialabys isadore, to pamietaj o mnie ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc byłabym chętna na wymianę ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Tak, oczywiscie to jest pełnowymiarowy krem.
Czyli co wymieniamy Effaclar Nawilżający Krem Matujący na Mikrodermabrazje Lirene? Jesli tak prosze o podanie adresu na PW i jutro wysyłam paczkę.. oczywiscie priorytetem poleconym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie za effaclar K?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179887 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.