|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() świadkowa i torebka
Dziewczyny, czy świadkowa (ślub tylko cywilny) powinna mieć przy sobie torebkę?? Nie mam zielonego pojęcia czy to pasuje? Ślub w bardzo małym gronie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: świadkowa i torebka
Moim zdaniem jak najbardziej wypada. Ja jako świadkowa na slubie kościelnym też miałam, tylko w kościele zostawiłam chłopakowi żeby nie mieć przy ołtarzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Myslę że może miec torebkę przy sobie, chociaz może tez np dać torębkę na ten czas komuś żeby ją przytrzymał albo może połozyc na krzesełku. Zależy czy bedzie miałą jakiś bukiet (nie byłam na ślubie cywilnym to nie wiem czy takowy jest) jesli bukiet będzie to raczej wypadałoby bez torebki.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
uwazam, ze torebka jak najbardziej. przecez to atrybut kobiety. musisz tylko wybrac jakas delikatna, elegancka. kiedys bylam n aslubie (koscielnym) na ktorym swiatkowa miala mega torbe na ramieniu. taka chyba 20x40cm!!!!! miala w niej chyba wszystko. i najgorsze bylo,z e siedziala tuz za mldymi i caly czas miala ja na ramieniu!!!!! koszmarnie to wygladalo.
torebka tak - waliza nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki, dziewczyny za radę, jestem spokojniejsza, bo myślałam podobnie jak Wy, ale teraz będę spać spokojnie, podobało mi się " torebka tak - waliza nie", dobre, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.