|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Aksamitne brązy palette
hej chcialam zapytac czy któraś z was robiła może krystaliczny średni brąz no a jesli tak to jak wyszedł ?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aksamitne brązy palette
Sadze, ze kolor wyjdzie jak wszystkie srdnie brazy Palette- prawie czarny:/ Moze lepiej sprobuje tego jasnejszego odcienia - Zmyslowy Switlisty Braz. Szczerze mowiac tez na opakowaniu kolory bardzo mi sie podobaja. Ale Palette strasznie wysusza mi wlosy, wiec chyba predzej wyprobuje "Natural & Easy".
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witam
próbował może kiedyś ktoś farby Palette Intensive Color Creme - "krystaliczny średni brąz"? ja kiedyś robiłam sobie włosy takim zwykłym "średnim brązem" i wyszło super, ale chciałabym spróbować czegoś nowego... czy ten "krystaliczny" nie będzie bardziej ciepły? zalezy mi na chłodnym, głębokim i trwałym odcieniu.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja robilam sobie kiedys włosy krystlicznym średnim brązem prawde mówiąc to z nazwy kolor powinien faktycznie byc cieplyni tak sie jakby lsnic ale na moich wlosach to nie bylo widac takiego efektu a kolor sie szybko splukal ;/ polecam palet pernament color czy cos takiego to takiej zielonkawe opakowanie - mam go teraz dos dobrze sie trzyma a te nowe brazy to wydaje mi sie ze jakas lipa;/
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.