|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fit w ciąży
WItam,jeśli był już taki wątek,to poproszę o wskazówki,gdzie a jeśli nieto ma pytanie - czy będąc w ciąży można ćwiczyć "brzuszki" i biegać na stepperze? Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: fit w ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak - ćwiczenia w ciązy jak najbardziej TAK - w sieci jest dużo informacji na ten temat, podobnie w telewizji. Ale są pewne granice ... i najlepiej zapytać lekarza.
-------------------------------------------------------------------- http://www.*******/dzieckoifitness/c...711,0,0,0.html w wykropkowane miejsce wstaw słowo fit - system chyba ma brzydkie skojarzenie stąd to wykropkowanie ...
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie piszę o niczym konkretnym - to lekarz powinien się na ten temat wypowiedzieć albo ostatecznie bardzo doświadczony instruktor
poza tym w klubach są specjalne zajęcia dla kobiet w ciązy ![]() ja sama na pewno będę ćwiczyła w stanie błogosławionym (jeśli będę mogła)
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Brzuszki w ciąży?? Nie,nie ,nie Jest dużo ćwiczeń dla kobiet w ciąży,ale wydaje mi się,że najpierw trzeba wszystko uzgodnić z lekarzem. On Ci doradzi,które ćwiczenia możesz wykonywać,a jakie są zakazane.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No własnie,brzuszki i stopper jak dla mnie zdecydowaanie NIE są wskazane w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Też uważam ,że trzeba spytac lekarza. Mój lekarz powiedział mi,że jedyny sport jaki można uprawiać w ciąży bez ograniczeń - to pływanie rekreakcyjne.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Yy,niewiem po czym stwierdzasz, że sie oburzyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.