|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kramik Quiatuszka Zajrzyj !!!
Witajcie,
Oto kilka moich kosmetyków do oddania. Jestem osobą, która rzadko się maluje, większość kupiłam dla tzw. "miecia" :P, a potem nie używałam. ![]() Chętnie wymienię się za: - rozświetlacz do twarzy (najchętniej Bell Planette) - korektor - puder (taki średniopółkowy ![]() - mascarę (brązowa, z średniopółkowych) - żele pod prysznic i do kąpieli, aromaterapeutyczne, lub z Avonu - balsam do ciała "Avon naturals" A to, co oferuję w zamian ![]() - lakier GOLDEN ROSE CZERWONY, 6 ml, użyty może raz, termin ważności: 12.2009 - pomadka SENSIQUE CZERWONA, użyta raz,metki z terminem ważności brak, ale jest świeża, kupiona niedawno na tzw. "okazję" - mascara GOSH ("laguna"), użyta parę razy, nie mój kolor, termin ważności grudzień 2008 - paleta cieni do powiek RUBY ROSE, 24 kolory; w ładnej kasetce z dużym lusterkiem; kilka cieni jest z brokatem, jeden holograficzny; wypadł 1 cień, 1 jest ukruszony; bardzo fajnie się ich używa, nie osypują się i długo się trzymają; metki z terminem brak, ale cienie są nowe, kupiłam je na gwiazdkę - balsam do ciała BLUE o zapachu CZEKOLADY, nawilża i relaksuje, oddaję z ogromnym żalem. Nie jest "wysokopółkowy", ale świetny choćby dla samego zapachu. Niestety mój TZ nie lubi zapachu czekolady w kosmetykach ;( (choć miałam nadzieję, że tak, taki apetyczny zapaszek ![]() Zdjęcia kosmetyków w moim wątku ciuszkowym na stronie 2 ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.