kosmetyki w USA :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-04-15, 13:28   #1
aggie
BAN stały

GG do aggie

kosmetyki w USA :)

Wiem, ze ten watek kiedys juz gdziesik byl.. ale nie mam za bardzo czasu pogrzebac w starych postach [img]icons/icon9.gif[/img] wiec moze ktos na biezaco mi pomoze [img]icons/icon7.gif[/img]

Chodzi mi o to, jak to jest z cenami kosmetykow w USA i czy sie oplaca bardziej tam kupowac czy u nas [img]icons/icon7.gif[/img] I jak jest z jakoscia [img]icons/icon7.gif[/img] (bo np. w Niemczech zwykly kremik Nivea jest 1000x lepszy niz ten u nas [img]icons/icon7.gif[/img] wiec dlatego pytam )
I jak to jest na lotniskach ?

I jeszcze 1 [img]icons/icon7.gif[/img] czy we Frankfurcie na lotnisku mozna kupic jakas ksiazeczke o Niemczech ? [img]icons/icon7.gif[/img]

Z gory dzieeeki [img]icons/1cmok.gif[/img]

[img]icons/icon40.gif[/img]
aggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 19:05   #2
xanka
Zadomowienie

GG do xanka
Re: kosmetyki w USA :)

aggie napisał(a):
> Chodzi mi o to, jak to jest z cenami kosmetykow w USA i czy sie oplaca bardziej tam kupowac czy u nas [img]icons/icon7.gif[/img]

Hm szczerze mowiac nie wiem czy sie bardziej oplaca, bo za duzo to nie kupowalam, ale przyznam, ze Intesifique l'Oreala, ktory kupilam w USA byl lepszy od tego ktory kupilam w polsce. W ogole sie nie kruszyl, a ten "polski" po miesiacu juz sie sypal z rzes. (chociaz i tak Intens. uwazam za najlepszy tusz jaki mialam [img]icons/icon12.gif[/img] )
Jak bedziesz miala okazje to rozejrzyj sie na kolorówką Neutrogeny. Moja siostra uzywa tych kosmetykow i bardzo sobie chwali. Dostalam od niej blyszczyk, ktory mam i mam i jest cudny. Dlugo sie trzyma i ma cudny zapach [img]icons/icon7.gif[/img]

> I jak to jest na lotniskach ?
na lotnisku - strefa bezclowa - wiec niektore rzeczy duzo tansze niz u nas w sklepach. (szczegolnie wlasnie kosmetyki i perfumy)

> I jeszcze 1 [img]icons/icon7.gif[/img] czy we Frankfurcie na lotnisku mozna kupic jakas ksiazeczke o Niemczech ? [img]icons/icon7.gif[/img]

we Frakfurcie na lotnisku duuzo sklepow, sklepikow, wiec i taka ksiazka na pewno sie znajdzie. Tam kosmetyki tez taniej kupisz niz u nas.

[img]icons/1cmok.gif[/img]

ps
a kiedy lecisz i gdzie ? [img]icons/icon7.gif[/img]
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 20:50   #3
aggie
BAN stały

GG do aggie

Dzieeeki xanka [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]

Przyda mi siem bardzooo, bo wiecej bede mogla sobie pokupic tam [img]icons/icon7.gif[/img]
A jadem najprawdopodobniej w czerwcu, na wakacje, do USA tzn siem lece [img]icons/icon7.gif[/img] i przez Frankfurt, dlatego pytalam o to lotnisko akurat [img]icons/icon7.gif[/img]

Jeszcze raaaz baaardzo dziekii [img]icons/icon7.gif[/img]

Stary 2003-04-15, 20:53   #4
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

aggie znalazlam watek, w ktorym mowa o tym, o co pytasz [img]icons/icon7.gif[/img]

http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1044866933

xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 21:02   #5
aggie
BAN stały

GG do aggie

Oooo dzieki xaneczko [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
Jestes kochana [img]icons/icon7.gif[/img]

Baaardzo bardzo dzieki [img]icons/icon7.gif[/img] baardzo mi to pomoze [img]icons/icon7.gif[/img]

Stary 2003-04-15, 21:06   #6
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

Ojej! Aggie ja też lecę w czerwcu i też przez Frankfurt ! [img]icons/icon7.gif[/img]
Liluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 21:14   #7
aggie
BAN stały

GG do aggie

Aaaa [img]icons/icon7.gif[/img] serio ??? [img]icons/icon7.gif[/img] faaajnie [img]icons/icon7.gif[/img] A gdzie dokladnie lecisz? I kiedy ?
Ja 26.06 z Okecia wylatuje do NJ.

[img]icons/icon7.gif[/img]

Stary 2003-04-15, 21:22   #8
aggie
BAN stały

GG do aggie
Re: kosmetyki i komorki w USA :)

Aaa i jeszcze 1 [img]icons/icon7.gif[/img]
Jak to jest z komorkami ? tzn roaming mam i z tym nie ma problemu [img]icons/icon7.gif[/img] tylkooo jak to jest np z ladowarkami ? mam siemensa. ajjj dla mnie to taki duzy problemik, bo co ja tam zrobie bez mojego telefonu [img]icons/icon9.gif[/img]
Stary 2003-04-15, 21:45   #9
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

Hihi ja 21.06 z Okęcia do Phoenix [img]icons/icon7.gif[/img]
Liluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 23:37   #10
ania.j
Raczkowanie

Podaje Ci strone, na ktorej mozesz sprawdzic ceny kosmetykow na lotnisku we Frankfurcie.
http://www.frankfurt-airport.de/b2c/...8/m008_001.jsp

Z tego co pamietam, ceny sa tam caliem korzystne. Kupilam np. korektor YSL za chyba $21, a w Stanach on kosztuje $35.

Mozesz sobie tez wejsc na te dwie strony i bedziesz miala ogolny obraz cen.

http://store.nordstrom.com/category/...897&origin=tab

Pod tym adresem znajdziesz ceny kosmetykow z tzw "wyzszej polki" Sklep ten jest dosyc drogi (tzn jesli chodzi o ciuchy itp), ale kosmetyki maja we wszystkich sklepach w takiej samej cenie.

www.drugstore.com

pod tym adresem, mozesz przegladnac ceny kosmetykow popularnych [img]icons/icon7.gif[/img] Przy czym jesli o nie chodzi to cena moze sie nieznacznie roznic w zaleznosci od sklepu)
Pozdrawiam i milej podrozy,
Ania
ania.j jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-16, 13:09   #11
aggie
BAN stały

GG do aggie

AA dzieki sliczne Ania [img]icons/icon12.gif[/img] wlasnie sobie przegladam stronki [img]icons/icon7.gif[/img] i wybiore wczesniej co bede chciala sobie kupic [img]icons/icon7.gif[/img]
Kochane jestescie dziewczyny, na Was zawsze mozna polegac [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości