|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
La Roche Posay, Effaclar K - próbka poszukiwana
Cześć dziewczyny
![]() mam próbki: podkładu w musie Astor, podkład Vichy Aera Teint(odcien Moyen Sand) kremy: Avon,Anew Clinical Lift and Tuck - Professional Body Shaper Olay - total effects 7x krem na noc przeciwzmarszczkowy Vichy - Novadiol Contours Lips and Eyes Skin de-crumpling Redensifier (nie wiem dokładnie co to jest bo po polsku nie pisze ) Loreal - wypełniacz zmarszczek próbki szamponu Dove i Sunsilk Edytowane przez pannaM Czas edycji: 2007-01-31 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: La Roche Posay, Effaclar K - próbka poszukiwana
niestety nie mam :/ właśnie nie bardzo mam kosmetyki do wymiany.. ;/
ewentualnie jakby ktoś sie chciał pozbyć większej ilości Effacleru to mam jakies mniej więcej pól opakowania Lysanel Active SVR (opakowanie jest nieprzezroczyste i nie wiem dokładnie ile tego tam jest ale myśle ze pół albo troszke mniej jak pół może byc) który nie bardzo na mnie działa :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A ja Ci proponuje iść do apteki i poprosić o próbkę. powiedz ze masz wrażliwą cerę że Lysanel Ci nie odpowiada i przed zakupem chcesz sprawdzić próbkę tego kremu. Albo Ci odmówią (mi nigdy sie nie zdazyło i dostałam juz kilka 5 ml próbek kremu La roche posay z wit C).
polecam ten sposób a próbki sa nie na sprzedaz tylko po to aby takie klientki jak ty mogły sprawdzić jak krem "nosi" sie na skórze ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
ja kupiłam sobie na allegro takie próbki po 5ml
![]() w żadnej aptece w moim mieście nie mieli próbek effaclaru, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.