|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
FOTOODMŁADZANIE
Czy któraś z Was poddała się zabiegowi fotoodmładzania? Jakie efekty i odczucia? Podzielcie się swiomi opiniami. Ja mam zamiar "pozamykać" naczynia krwionośne na twarzy laserem i liczę na dodatkowy efekt zmniejszenia zmarszczek i poprawy kondycji skóry.
A może ktoś się też wypowie w kwestii mikrodermbrazji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: FOTOODMŁADZANIE
Z tego co mi powiedziała moja kosmetyczka to fotoodmładzanie jest krótkotrwałe i to bardzo. Ona sama kupiła sobie laser i to faktycznie jest cudo. Trochę robiłam za "królika doświadczalnego". Mam cerę naczynkową i juz po 1 zabiegu jest ona naprawdę w duzo lepszej kondycji, a do tego zmarszczki tez zrobiły sie prawie niewidoczne (choć nie miałam ich strasznych, no ale jednak).Ceny też są zupełnie przystępne jak na zwyklago śmiertelnika (pełen zabieg czyli oczyszczanie, wprowadzanie jakiś preparatów głęboko pod skórę i likwidacja zmarszczek) około 150-180 zł.- a efekty naprawdę są widoczne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: FOTOODMŁADZANIE
Aga! A co z bólem? Ja mam zamykanie naczynek za tydzien i trochę się boję, mimo iż lekarz zapewniał że nie boli. Poczytałam opinie na forum i zdania są podzielone. Może odczucia zależą od rodzaju lasera. Mam nadzieję, żemój doktor ma taki, który nie daje nieprzyjemnych wrażeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.