|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie otwiera mi się KWC... :(
Witam. Czy ktoś może mi poradzić, dlaczego od kilku dni mam problemy z "wizaz.pl" ....
W ogóle nie otwiera mi się strona główna, ani żadne podkategorie np. typu KWC... Jedynie udało mi się wejść tutaj na forum. Z góry dziękuję za informacje. I z góry przepraszam, jeśli tym wątkiem naruszyłam jakieś zasady odgórne. (świeżynką jestem w tych sprawach). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Nie otwiera mi się KWC... :(
Twój dostawca internetu ma bardzo kiepskie łącza i używa serwerów proxy. Jeśli nie wiesz sama jak wyłączyć usługę proxy zadzwoń do nich i zapytaj jak to zrobić. Inna możliwość to konfiguracja firewalla, ale biorąc pod uwagę to, że źle chodzi na dynamicznie generowanych stronach, to na 90% problem z proxy.
Patrząc na jego stronę www nie dziwi mnie, że nie wiedzą jak prawidłowo skonfigurować serwer proxy... Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-11-02 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie otwiera mi się KWC... :(
To ja się może podepnę pod wątek.
Od jakiegoś czasu nie działa mi KWC. Każda inna wizażowa podstrona otwiera się normalnie, a zamiast KWC mam białą stronkę z 3 literami lub liczbami (najczęsciej 437 lub 3db). Co mogę zrobić z tym fantem? EDIT Nie wiem co było przyczyną ale już wszystko działa ![]()
. . . jest we mnie miłość. . . cale mnóstwo. . . ale jest i gniew. . . nie uwierzyłbyś, gdybym ci powiedział ile gniewu. . . daj mi miłość, albo nie będę dłużej tłumił tego gniewu. . . Edytowane przez sinka84 Czas edycji: 2010-01-07 o 11:23 Powód: dopisanie zdania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.