|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki pielęgnacyjne Shiseido
Interesują mnie kosmetyki Shiseido, ale na pudełeczkach informacje skąpe, a panie w Sephorze czy Douglasie NIC NIE WIEDZĄ - dosłownie NIC. Ceny Shiseido wysokie, a ja zastanawiam się czy słusznie. Chętnie kupiłabym coś, dlatego pytam: Czy te kosmetyki są warte swojej ceny? [img]icons/icon7.gif[/img] Kolorówkę uwielbiam, a kosmetykóe pielęgn. prawie nie znam. Poradźcie proszę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Kosmetyki pielęgnacyjne Shiseido
Ja uzywalam Shiseido Pureness Moisturizing Gel-Cream dla cery normalnej i mieszanej. Uzywalam go tylko latem, wtedy, kiedy moja skora na twarzy staje sie bardziej 'tlusta' i nie toleruje innych kremow, niz te 'zelowe' i szybko wchlaniajace. Krem jes bardzo lekki, bardzo szybko sie wchlania, przepieknie pachnie, ale tez szybko sie 'zjada' i to jest jego podstawowa wada, bo tani nie jest. Uwazam, ze kosmetyki z tej serii Shiseido nie sa zle, uzywalam jeszcze Refreshing Cleansing Water Oil-free Alcohol-free i Foaming Cleansing Fluid. Wszystkie te kosmetyki maja podobny zapach i sa bardzo przyjemne w uzyciu. Ale dla mnie to tylko kosmetyk na lato, kiedy zrobilo sie tylko zimniej od razu wysuszal moja skore =)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Kosmetyki pielęgnacyjne Shiseido
Ja uzywalam Shiseido Pureness Moisturizing Gel-Cream dla cery normalnej i mieszanej. Uzywalam go tylko latem, wtedy, kiedy moja skora na twarzy staje sie bardziej 'tlusta' i nie toleruje innych kremow, niz te 'zelowe' i szybko wchlaniajace. Krem jes bardzo lekki, bardzo szybko sie wchlania, przepieknie pachnie, ale tez szybko sie 'zjada' i to jest jego podstawowa wada, bo tani nie jest. Uwazam, ze kosmetyki z tej serii Shiseido nie sa zle, uzywalam jeszcze Refreshing Cleansing Water Oil-free Alcohol-free i Foaming Cleansing Fluid. Wszystkie te kosmetyki maja podobny zapach i sa bardzo przyjemne w uzyciu. Ale dla mnie to tylko kosmetyk na lato, kiedy zrobilo sie tylko zimniej od razu wysuszal moja skore =)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.